ignition87 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam wszystkich na forum bo to mój pierwszy post :D Przechodze do rzeczy: Polećcie mi jakąś karte muzyczna do 200zł dzięki której będe mógł w czasie rzeczywistym generować jakis efekt np. na mikrofon (efekty jak reverb czy chorus) w czasie rzeczywistym, potrzebne mi to do radyjka internetowego gdzie prowadze audycje. Mam nadzieje że zrozumieliście oco mi chodzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 soundblaster live .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A poszukać to nie można, praktycznie wszystkie Sound Blastery od Live wzwyż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignition87 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Aukcja allegro Sorki za takie banalne pytania ale czy taka się nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) nada się. pisze live :> ? pisze sound blaster ? Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignition87 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 No chciałeś powiedzieć, że tak jest napisane :wink: ale ok zrozumiałem. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a nie wystarczy do tego jakaś wtyczka do winampa or smth ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...