Loligo Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Chodzi mi o ten zasilacz http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=11572&sid=1, spotkal sie ktos z nim, jak to dziala, czy warto kupic cos takiego??? Prosze o wasze opinie :), oczywiscie plus chlodzenie wodne bo bez tego bylby problem B) . Chodzi mi o jak najwieksze wyciszenie komputera i tak powoli szukam komponentow. Moze jakies propozycje. No i oczywiscie nie za drogo :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Oj niee.. taganom/topowerom się przyjżyj, to jest megabajt, znany ze skłonności do sabotowania hardueru ;-) btw -"""W badaniach testowych zasilacz 45min. pracował przy obciążeniu 425W""" ...hmmm ;-) inaczej być nie mogło - położyli na nim 3x codegena 300W i wytrzymał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Odpuść sobie tą zasiłkę - to ten sam szit co zwykły Codegen. Jak chcesz mieć ciszę to kup np. Tagana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 te oznaczenia mgb oznaczaj,ą czyba że to megabajt. A to znaczy to samo dno i dziadostwo! tyle mam do powiedzenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mam takiego ale 450 i do tej pory trzymal sie dobrze ;) ale do mocnego krecenia sprzetu (proc+grafa po Vmodach) lekko za slaby ;) zbieram na chiefteca 420 ;d to poszaleje, a co do ciszy to jest cichy to moge zagwarantowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) a ja mialem kochana 300W(Khe) megabajta ktora ladnie sie zintegrowala z moim mobo. wiec majac negatywne doswiadczenie z tym "produktem" mowie stanowcze NIE KUPOWAC G*WNA Edytowane 30 Stycznia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...