Skocz do zawartości
Lancer

Prosba Do Posiadaczy Bloku Abadon Gpu

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje znac wysokosc calkowita bloczku Abadon GPU. Wiem ze wystepuje w wersji z roznymi kruccami i moga sie brac z tego powodu roznice, dlatego tez prosze o info na temat uzytego krucca.

Mam ogranicznona przestrzen-w zasadzie tylko 1 slot PCI i nie wiem czy jest sens kupowania go, bo moze sie nie zmiescic. Uderzalem do zrodla, ale niestety Mate nie raczyl mi odpowiedziec.

Moze ktos poleci jakis inny niski bloczek na mocny chip graficzny?

Edytowane przez Lancer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abadon, złączki kątowe skręcane, podstawa z podfrezowaniem (radeon) 43mm wysokosci, 45 z zakretkami na zlaczkach. Jezeli potrzebujesz blok na radeona to moze dostaniesz jeszcze pawnee. Moj blok to wlasnie spód z pawnee z dokupionym topem z abadona. Ale chyba nawet pawnee zajmowal slot ponizej AGP :(

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O! Dzieki Subvoice Widze ze to jest to czego potrzebuje. Wiem ze zajmie 1 slot PCI, ale oby nie zajmowal 2 :)

Jesli ktos ma bloki w innych konfiguracjach to prosze sie wpisywac.

^BerZerK^-fajnie fajnie, ale wydawac 190zl na blok GPU to troszke nie tego :wink:

Edytowane przez Lancer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O! Dzieki Subvoice Widze ze to jest to czego potrzebuje. Wiem ze zajmie 1 slot PCI, ale oby nie zajmowal 2 :)

Jesli ktos ma bloki w innych konfiguracjach to prosze sie wpisywac.

^BerZerK^-fajnie fajnie, ale wydawac 190zl na blok GPU to troszke nie tego  :wink:

1243076[/snapback]

No Subvoice zapodal bloczkiem, ktory zwie sie Pawnee Radeon... CFD toto kiedys robilo, mam dokladnie taki sam, tyle, ze z choinkami. bardzo dobry bloczek, tylko ciezko go dostac.

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/xv9800se_mod/P9221938.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/xv9800se_mod/P9241949.jpg

Edytowane przez SpiderMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie udalo sie upchnac abadona na jeden slot! :) Fakt faktem ze na styk i musialem troche pokombinowac ale weszlo :) Mysle jednak, ze bardziej jest to zasluga mojej miniaturowej sieciowki na tym pci niz bloku, moim zdaniem zadnej innej karty bym tam nie wepchnal. Tak wiec na abadona rezerwuj 2 PCI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde nie wiem jak Ci sie to udalo. Ta sieciowka musi byc baaardzo miniaturowa ;)

Tak wyglada moj Asus V9999GT (6800) z Abadonem:

Dołączona grafika

Tak przy okazji. Zapinka pod 6800 jest swietna, ale zakladanie jej juz troche mniej przyjemne. Swoje zadanie spelnia w 101% :)

Dołączona grafika

Edytowane przez Subvoice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi