b165 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Miedzy 40GB a 80GB, "zwykla" ATA. Od najwazniejszego parametru dla mnie 1) Cichy 2) Niezawodny 2) Malo sie nagrzewajacy 3) Szybki Co byscie polecili? Mam 40GB Barracude 7200RPM sprzed 2 lat jakos. Nie narzekam (spelnia wszystkie 4 warunki), ale mam wizje duzo nie doplacic, a wymienic dysk na nowy. Wziac nowke Barracude czy moze jakiegos Maxtora/Caviara? Pozdro, B165 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Ja Ci polecę jakąś nową 80'tke SAMSUNGA. Na pewno spełni wszystkie twoje wymagania. Edytowane 29 Stycznia 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 potwierdzam,, ew. jak masz barkę IV która jest chyba najcichszym co kiedykolwiek wyszlo - w trybie silent samsung nie traci za nardzo na wydajności, na pewno wciąż będzie sporo szybszy od barki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Polecam Raptora wd 74GB ad1. cichy (łozyska olejowe) ad2. niezawodny (sama gwarancja mowi za siebie 5lat !!) ad3. ma dodatkowe chlodzenie z boku (radiator) ad4. najszybszy dysk s-ata na swiecie (bije niektore scasi po d.. ) Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2005 przez floyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Polecam Raptora wd 74GB ad1. cichy (łozyska olejowe) ad2. niezawodny (sama gwarancja mowi za siebie 5lat !!) ad3. ma dodatkowe chlodzenie z boku (radiator) ad4. najszybszy dysk s-ata na swiecie (bije niektore scasi po d.. ) Pozdrawiam 1245770[/snapback] Tylko ta cena :rolleyes: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...