michallus Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam Mam wyżej wymienioną płyte wraz z pamięciami Twinmosa Nie moge odpalić DUALA w tych kościach.... cpu-z pokazuje mi single mode. Mam włożone je w banku 1 i 3 tak jak napisano w instrukcji, chyba, że coś żle doczytałem. Mam jeszcze pytanie jaka jest bezpieczna temperatura dla winchestera 3200 ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Duala masz w slotach 1i2 albo 3i4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzięki przedtem jak wkładałem do 3 i 4 to komp mi wogule ruszał dlatego stwierdziłem sie zapytac :) A jaka temperatura jest bezpieczna dla a64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Czytaj, bo o tym tez juz na forum bylo. :lol: Pozdro dla kolejnego posiadacza tejze plyty :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...