daFojtek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 wiem ze troche nie to forum ale prosze o nie kasowanie posta mianowicie chcialem sie dowiedziec jak wlaczyc rozszerzony pulpit a nie klonowanie na mojej grafie bo za holere nie moge znalezc takiej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Kliknij PPM na pulpicie i wybierz wlasciwosci potem Ustawienia. Pokaza Ci sie dwa ekrany. Kliknij LPM na nr2. Pokaze Ci sie okno z pytaniem czy chcesz uruchomic drugi ekran. Kliknij na tak i juz. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kliknij PPM na pulpicie i wybierz wlasciwosci potem Ustawienia. Pokaza Ci sie dwa ekrany. Kliknij LPM na nr2. Pokaze Ci sie okno z pytaniem czy chcesz uruchomic drugi ekran. Kliknij na tak i juz. Pozdro Dexter Ja nie mam takiego czegos ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kliknij PPM na pulpicie i wybierz wlasciwosci potem Ustawienia. Pokaza Ci sie dwa ekrany. Kliknij LPM na nr2. Pokaze Ci sie okno z pytaniem czy chcesz uruchomic drugi ekran. Kliknij na tak i juz. Pozdro Dexter Ja nie mam takiego czegos ??? ale ty nie masz Radeona tylko GeForca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kliknij PPM na pulpicie i wybierz wlasciwosci potem Ustawienia. Pokaza Ci sie dwa ekrany. Kliknij LPM na nr2. Pokaze Ci sie okno z pytaniem czy chcesz uruchomic drugi ekran. Kliknij na tak i juz. Pozdro Dexter Ja nie mam takiego czegos ??? ale ty nie masz Radeona tylko GeForca :twisted: Kolega na NV tez ma wybor ekranu i to nie w klonowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kliknij PPM na pulpicie i wybierz wlasciwosci potem Ustawienia. Pokaza Ci sie dwa ekrany. Kliknij LPM na nr2. Pokaze Ci sie okno z pytaniem czy chcesz uruchomic drugi ekran. Kliknij na tak i juz. Pozdro Dexter Ja nie mam takiego czegos ??? ale ty nie masz Radeona tylko GeForca :twisted: Kolega na NV tez ma wybor ekranu i to nie w klonowaniu. Wiem ze mialem cos takiego na GF pod windowsem XP ale pod 98 czy ME nigdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...