Gość Komar89 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam komp jak w przypisie. Często (nie zawsze) w lepszych grach wyskakują krzaczki. Mówiąc lepszych grach mam na myśli te które potrzebują dość dobrej grafiki. Doom 3 i Chronicles of riddick. Co to może być? Może karta się przegrzewa, ale jak patrzałem radiator karty jeszce mnie nie parzył. Jeśli myślicie, że to przez przegrzanie to wiatraczek na śliedziu pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Krzaki są następstwem uszkodzonych: potoków, jednsostek V i P Shader lub pamięci.... Wydaje mi się że u Ciebie właśnie pamięci mogą się przegrzewać. Masz podkręconą grafikę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 wysmaruj GPU pasta termoprzewodzaca z miedzia. Koszt: 20 - 30 zl dobra pasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Krzaki są następstwem uszkodzonych: potoków, jednsostek V i P Shader lub pamięci.... Wydaje mi się że u Ciebie właśnie pamięci mogą się przegrzewać. Masz podkręconą grafikę ? 1242982[/snapback] Niemam podkręconej. Mam standardowe taktowanie 250/200. Kiedys podkrecalem ale tylko na chwile bo niewidziałem zbytnich rezultatów w grze. Te GPU (jestem niezbyt powiadomiony) to która część na karcie? Pamięci? Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Komar89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 GPU to procesor graficzny, czyli to pod radiatorem. A może byś spróbował na innych (nowszych/starszych/omegach) sterownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Niezbyt łapię się w nowych starych niewiem które to które już. :P ale zerkne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...