ezrael80 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam, Mam problem z boosterem, ale troche dziwaczny.. byl juz opisywany problem ze jak zasilacz nie ma lini -5V to niedziala. Mam zasilacz Antec neo 480 i tam niema -5V a na nf2 mi poszedl booster :blink: a na neo2 platinum niechce .... Pomijajac kwestie zasilacza plyta tez ma cos wspolnego z tym czy dziala ten booster czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam, Mam problem z boosterem, ale troche dziwaczny.. byl juz opisywany problem ze jak zasilacz nie ma lini -5V to niedziala. Mam zasilacz Antec neo 480 i tam niema -5V a na nf2 mi poszedl booster :blink: a na neo2 platinum niechce .... Pomijajac kwestie zasilacza plyta tez ma cos wspolnego z tym czy dziala ten booster czy nie ? 1242976[/snapback] Kłania się manual ;) Zgodnie z tym co jest w instrukcji zasilacz MUSI mieć linię -5V, bo jest ona używana do stabilizacji napięcia w DDR Boosterze. Nie można go podłączać do takiego zasilacza, bez utraty gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 to juz bylo przerabiane z ta linia -5V standard 2.0 atx nima lini ;) a co do boostera, linia -5 potrzebna jest tylko do wyswietlania, wiec bez tej lini tez dziala tylko nie wyswietla :) wiec zostal tylko miernik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...