HucK Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zainstalowałem MKS 2005 i komputer chodził przez jakiś tydzien, ale pewnego dnia włączam i się zatrzymał przy okienku aktywacja monitoru MKS vir 2005... I stoi... Czekam aż się włączy, a tu nic, i wszystko właczyłem ręcznie... Nstępnego dnia było to samo wiec dałem uruchom ponownie I TO SAMO... Działa tylko jak dam wyloguj i spowrotem włącze... pomocy!! P.S. mam win XP :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Przy wlaczaniu kliknij F8 i wybierz tryb awaryjny i sprobuj go wywalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ale ja nie mam problemów z MKS, tylko z tym że się zatrzymuje... Chyba, że go zaistaluje ponownie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no..... wiele antywirow dziala jak glupie wiry, ale sprobuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) A jednak nie... Dalej się nie uruchamia. :( Raz tylko zaskoczył... :( <_< Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...