Guuma Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam mam nokie 3200 ,kupiłem sobie kabel na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39601704 i mam problem.Za nic komp nie widzi telefonu,próbowałem wszystkiego. Razem z kablem dostałem płyte CD z programami,ale jest ich tyle że nie wiem który jest dobry. Mam winde xp i nie wiem czy czasem nie trzeba czegoś tam ustawic,nigdy tego nie robiłem i stąd ta niewiedza.Potrzebuje pomocy krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 powinno od razu wykryc telefon, sproboj pobawic sie programem nokia pc suit czy cos takiego, moze tez byc tak ze kabel jest po prostu wadliwy imo lepiej bylo kupic irde albo bluetooth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guuma Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 "nokia pc suit "-mam ten program i to samo,ale słyszałem że ten program działa tylko na orginalnym kablu nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinczyk Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam mam nokie 3200 ,kupiłem sobie kabel na allegro: 1243319[/snapback] ja też mam 3200 tylki kabelek innej firmy pracuje na programie mobile media browser.mam nadzieje Że popr com masz skonfigurowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guuma Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 co znaczy poprawnie komp skonfigurowany? winda xp i stery od kabla zainstalowane,cos jeszcze trzeba ustwawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jeszcze mozesz sprawdzic czy w oxygenie bedzie widoczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinczyk Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 co znaczy poprawnie komp skonfigurowany? winda xp i stery od kabla zainstalowane,cos jeszcze trzeba ustwawić? 1243691[/snapback] w programiku musisz zaznaczyc na którym porcie com.chodzi kabelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guuma Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 sprawdzałem oxygenem to samo ,a port mam ustawiony dobry czylo COMP 3 i dalej nic, możliwe że kupiłem walnięty kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kiedys czytalem na TWEAKU ze jakis gosc mial taki sam problem jak ty i rozwiazal go w Narzedzach administracyjnych w uslugach cos tam poustwial zwiazanego z portami com / poszukaj Ale moge sie mylic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 cos jeszcze trzeba ustwawić? 1243691[/snapback] Adresy do obsługi przerwań w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guuma Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 zrobiłem! po prostu miałem [ciach!]iane sterowniki od kabla.!dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...