Valdiman Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 witam mam problem nie moge nagrac płyty dvd-r dvd+r nagrywaja sie bez problemu a przy dvd-r wyskakuje mi komunikat nieprawidłowy dysk o co tu chodzi pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 z litkami mogą być takie problemy . może zapoznaj się z podrasowanymi firemwerami do nagrywarki http://www.liteon401s.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) witam mam problem nie moge nagrac płyty dvd-r dvd+r nagrywaja sie bez problemu a przy dvd-r wyskakuje mi komunikat nieprawidłowy dysk o co tu chodzi pomocy!!! @jurasjo Wydaje sie mi, ze wartosc merytoryczna strony z podanego link'u nie bardzo dla niego pomoze ;-) bowiem mowa tam o @ starszych modeli nagrywarki na model 1633S (@1653S). @Valdiman Dobra rada - zapoznaj sie na poczatek z tematem nagrywania plyt DVD, zmiana stretegii zapisu dla DVD-R (i nie tylko), itd... Szukaj CDRinfo.pl - Forum Slowno klucz "SOHW-1653S" Edytowane 29 Stycznia 2005 przez shorty2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Plyty dvd-r mozna bez problemu nagrywac pod warunkiem ze nie sa to jakies tanie i kiepskie media-store. Sam mialem przypadek, ze 2 plyty dvd-r media-store po nagraniu na tej nagrywarce byly nie do odczytania, a program do nagrywania widzial je jako puste o nieokreslonej pojemnosci. Na plytach dvd+r media-store'a nie bylo problemu. Sprawdzilem pozniej plyty dvd-r platinium, nagrala sie bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetrules Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 nowy bios i bedzie wszystko ok, sam mam taka wypalarek nie wypalała niektórych nośników po wgraniu nowego biosa płytki wychodzą gorące :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...