wisnia666 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie. Szukam kogoś z taką płytą lub flasherem z krakowa. Testowałem bios by Merlin(topic) i niestety nie miałem szczęścia, mam wgrany bios który nie działa. Chodzi o zrobienie hotflasha lub zaprogramowanie programatorem. Oczywiście się w jakiś sposób odwdzięcze!! Edytowane 29 Stycznia 2005 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 nie mogles pojsc rano na gielde?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 nie mogles pojsc rano na gielde?? :) 1243549[/snapback] no walsnie chodzi o kase.... nie mam w tym momencie 30...40zl bo chyba tyle biora :cry: Czekam na odzew!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wisnia666, mam ten sam problem co Ty, tylko moja płyta padła chyba z innej przyczyny po flashu pierwszą wersją biosu od Merlina. Jest jeszcze na gwarancji, ale z tym biosem od Merlina nie wiem czy mi ją uwzględnią, jak sądzisz? ;-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jezeli cie interesuje to zapraszam do kielc ja moge pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wisnia666, mam ten sam problem co Ty, tylko moja płyta padła chyba z innej przyczyny po flashu pierwszą wersją biosu od Merlina. Jest jeszcze na gwarancji, ale z tym biosem od Merlina nie wiem czy mi ją uwzględnią, jak sądzisz? ;-/ 1244083[/snapback] No nie wiem... Sproboij odac i powiec ze nie masz pojecia co sie stalo, kompa wlavczas i zonk. Jak cos to udawaj lame i mow ze kolega skladal kompa, masz jakis tam procesor XXX, najlepiej jakbys sie pomylil w jego nazwie (abthlon :lol: ). Moze łykną :) jezeli cie interesuje to zapraszam do kielc ja moge pomoc 1244141[/snapback] No do kielc to troche daleko i za zimno zeby jechac na machajke :) Ale dzieki za propozycję!!! A mam pytanko do ludzi z krakowa. Nie wiecie ile biorą za programowania biosu na gieldzie? znalazel mna allegro za 10zl, tyle ze jesczed koszty przesylki i kilka dni kolejnych bez kompa. Moze jak by braloi do 20 to bym sie kopnal na ta gielda.. No ale oczywiscie wolalbym zeby sie ktos chetny do pomocy z krk. zglosil. pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 No panowie nikt z kraka mi nie pomoze?? Kazdy Cieszy sie z super biosu do 8rda+ i nawet nie pomysli ze ktos go testowac musial, no i na mnie padlo ze cos poszlo nie tak... :mur: Czekam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a nie masz kolegi z inna plyta ale taka sama koscia biosu? w awdflash trzeba tylko wpisac jakis parametr (niestety nie pamietam jaki) bo bedzie pisal ze obraz biosu nie jest do tej plyty (testowalem to na roche strszej plycie z podluzna koscia biosu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a nie masz kolegi z inna plyta ale taka sama koscia biosu? w awdflash trzeba tylko wpisac jakis parametr (niestety nie pamietam jaki) bo bedzie pisal ze obraz biosu nie jest do tej plyty (testowalem to na roche strszej plycie z podluzna koscia biosu) 1245438[/snapback] no wlasnie tez o tym myslem, bo np. winflash wogule nie sprawdza co wgrywa. Musze psozukac. Ale moi koledzy maja wlasnie podloznie kosci a ja mam plcc, czyli kwadracik. pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 asus na nf2 i na kt400 i gigabyte na nf2 maja takie same kosci nie wiem jak NF7 pozatym epoxy na nf2 aha jeszcze msi na kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 W Kuźni na Piłsudzkiego biorą 30zł. Ja, także niemógłbym pomóc, także mam podłużną (za stara płyta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Wydlub kostke i slij do mnie zrobi sie za pare zl :) Jestem z Poznania jak cos to na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 No nie wiem... Sproboij odac i powiec ze nie masz pojecia co sie stalo, kompa wlavczas i zonk. Jak cos to udawaj lame i mow ze kolega skladal kompa, masz jakis tam procesor XXX, najlepiej jakbys sie pomylil w jego nazwie (abthlon :lol: ). Moze łykną :) 1244284[/snapback] Hehehe, dobre, pewnie tak właśnie zrobię. Jak skumają tego modowanego Biosa to najwyzej powiem, że podczas mojej nieobecności moja babcia majstruje przy kompie i nawet najstarsi indianie nie wiedzą co ona tam robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Spakuj plyte do pudelka idz na poczte wyslij priorytetem za 7zł do karol-s a do pudla mu daj 7zł zeby mogl ja wyslac spowrotem. Jezeli karol-s na to pujdzie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 W Kuźni na Piłsudzkiego biorą 30zł. Ja, także niemógłbym pomóc, także mam podłużną (za stara płyta). 1245873[/snapback] No wlasnie... pana z kuzni znam dosc dobrze, troche sprzetu juz spalilem :D Starszny z niego olewacz i nie wiadomi ile musialbym czekac... pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) No wlasnie... pana z kuzni znam dosc dobrze, troche sprzetu juz spalilem :D Starszny z niego olewacz i nie wiadomi ile musialbym czekac... pozdrawiam! 1246787[/snapback] No i po kłopocie, płyta działa. Poszedłem do kużni i odreki zrobil. Pozdrawiam i dziekuje wszystkim ktorzy byli zaninteresowani! Topic uwazam za zamknięty!! Edytowane 31 Stycznia 2005 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 jeszcze ja sie wtrace 30zl straszne zdzierstwo u nas za 20zl robia a jak sie dobrze zagada z serwisantem ze bez rachunku ;) itd to i taniej zrobi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...