Skocz do zawartości
wisnia666

Potrzebny Ktoś Z Płytą Epox8rda(+) Z Kraka!

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Szukam kogoś z taką płytą lub flasherem z krakowa. Testowałem bios by Merlin(topic) i niestety nie miałem szczęścia, mam wgrany bios który nie działa. Chodzi o zrobienie hotflasha lub zaprogramowanie programatorem. Oczywiście się w jakiś sposób odwdzięcze!!

Edytowane przez wisnia666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisnia666, mam ten sam problem co Ty, tylko moja płyta padła chyba z innej przyczyny po flashu pierwszą wersją biosu od Merlina. Jest jeszcze na gwarancji, ale z tym biosem od Merlina nie wiem czy mi ją uwzględnią, jak sądzisz? ;-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisnia666, mam ten sam problem co Ty, tylko moja płyta padła chyba z innej przyczyny po flashu pierwszą wersją biosu od Merlina. Jest jeszcze na gwarancji, ale z tym biosem od Merlina nie wiem czy mi ją uwzględnią, jak sądzisz? ;-/

1244083[/snapback]

No nie wiem... Sproboij odac i powiec ze nie masz pojecia co sie stalo, kompa wlavczas i zonk. Jak cos to udawaj lame i mow ze kolega skladal kompa, masz jakis tam procesor XXX, najlepiej jakbys sie pomylil w jego nazwie (abthlon :lol: ). Moze łykną :)

jezeli cie interesuje to zapraszam do kielc ja moge pomoc

1244141[/snapback]

No do kielc to troche daleko i za zimno zeby jechac na machajke :) Ale dzieki za propozycję!!!

A mam pytanko do ludzi z krakowa. Nie wiecie ile biorą za programowania biosu na gieldzie? znalazel mna allegro za 10zl, tyle ze jesczed koszty przesylki i kilka dni kolejnych bez kompa. Moze jak by braloi do 20 to bym sie kopnal na ta gielda.. No ale oczywiscie wolalbym zeby sie ktos chetny do pomocy z krk. zglosil.

pozdrawiam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie masz kolegi z inna plyta ale taka sama koscia biosu? w awdflash trzeba tylko wpisac jakis parametr (niestety nie pamietam jaki) bo bedzie pisal ze obraz biosu nie jest do tej plyty (testowalem to na roche strszej plycie z podluzna koscia biosu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie masz kolegi z inna plyta ale taka sama koscia biosu? w awdflash trzeba tylko wpisac jakis parametr (niestety nie pamietam jaki) bo bedzie pisal ze obraz biosu nie jest do tej plyty (testowalem to na roche strszej plycie z podluzna koscia biosu)

1245438[/snapback]

no wlasnie tez o tym myslem, bo np. winflash wogule nie sprawdza co wgrywa. Musze psozukac. Ale moi koledzy maja wlasnie podloznie kosci a ja mam plcc, czyli kwadracik.

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem... Sproboij odac i powiec ze nie masz pojecia co sie stalo, kompa wlavczas i zonk. Jak cos to udawaj lame i mow ze kolega skladal kompa, masz jakis tam procesor XXX, najlepiej jakbys sie pomylil w jego nazwie (abthlon  :lol: ). Moze łykną :)

1244284[/snapback]

Hehehe, dobre, pewnie tak właśnie zrobię. Jak skumają tego modowanego Biosa to najwyzej powiem, że podczas mojej nieobecności moja babcia majstruje przy kompie i nawet najstarsi indianie nie wiedzą co ona tam robi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Kuźni na Piłsudzkiego biorą 30zł. Ja, także niemógłbym pomóc, także mam podłużną (za stara płyta).

1245873[/snapback]

No wlasnie... pana z kuzni znam dosc dobrze, troche sprzetu juz spalilem :D Starszny z niego olewacz i nie wiadomi ile musialbym czekac...

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie... pana z kuzni znam dosc dobrze, troche sprzetu juz spalilem :D Starszny z niego olewacz i nie wiadomi ile musialbym czekac...

pozdrawiam!

1246787[/snapback]

No i po kłopocie, płyta działa. Poszedłem do kużni i odreki zrobil. Pozdrawiam i dziekuje wszystkim ktorzy byli zaninteresowani!

Topic uwazam za zamknięty!!

Edytowane przez wisnia666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...