Menphis Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Podobno wyciekkła do Sieci .... Jakieś wieści ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 nie do sieci. do dziennikarzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 napewno na necie gdzies znajdziesz, ale pamietaj o jednym to nie jest lista tylko i wylacznie agentow ! ale lista ludzi, ktorymi interesowaly sie sluzby a nawet lista osob tych ktore nie udalo im sie zwerbowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) http://info.onet.pl/1045616,11,item.html Edytowane 29 Stycznia 2005 przez bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A co? Chciałbyś poszperać? :> ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Jak czytujesz Angore to masz podane wyraźnie ze do IPN maja dostęp dziennikarze i reszta rybek :> , a w/g mnie niepowinni dawac dziennikarzom takiego dostepu ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 wiem ... o właściwościach listy .. Jakby kots cos wychaczył ... to prosze PM .... DZięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja mam tą liste i wiele innych ;] ale nie wiem czy tu dawać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 nie wiem po co wam to, podejrzewacie kogoś ze znajomych ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 szukaja haka na Paranoika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) ====>GNZ menphis@go2.pl Tylko nie wiem czy mówiesz poważnie czy zartujesz ??? Dzięki Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Menphis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 OMG mają teczki już po nas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ja mam tą liste i wiele innych ;] ale nie wiem czy tu dawać ... 1245413[/snapback] biegajacy_po_pagorkach malpa gazeta.pl Dzieki z gory :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 no jak rozdajom za darmo to ja też chcę :P gun89@wp.pl mam nadzieję że znajdę jakąś nauczycielkę z mojej szkoły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 franz[at]hl2-forum.info jesli łaska... mam nadzieje ze mnie na niej nei ma... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 gnz to sobi przerąbaleś teraz tlumy będą wlazić dzwiami i oknami po teczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 gnz to sobi przerąbaleś teraz tlumy będą wlazić dzwiami i oknami po teczki. 1247852[/snapback] których nie mam ;] łatwowierne towarzystwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 TO NIE LISTA AGENTÓW! Na tej liście są SB-cy, tajni współpracownicy, ale też ludzie wytypowani na tajnych agentów, a nie zwerbowani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 których nie mam ;] łatwowierne towarzystwo ;] 1247938[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: Wspaniały Zart .. :lol: :lol: :lol: :lol: .... rodem z przedszkola .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Qrde, nikt nie zna adresu ?? Walinijcie tu linka albo na prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dzizas.... http://members.fortunecity.com/lista2/ ale to nic ciekawego..... szukalem henryka wisniewskiego i faktycznie...jest....ale oprocz nirego jest henrykow o tym samym nazwisku kilkunastu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dzizas.... 1251115[/snapback] No wlasnie, nie chodzi juz .. :/ Jak ktos ma ta liste to prosze wyslijcie buziak34@buziaczek.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 http://www.expressoffice.pl/lista2// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 podeślecie mi też? natafka@wp.pl dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Na DC++ już jest, na emule pewnie też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 przede wszystkim to nie jest lista agentow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Hehehe, jestem na liście :) Pomimo że w 1983 miałem 2 lata :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Pokaże ktoś liste? Takowa jest bo dzisiaj był w TV gosciu co to dał do neto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Pokaże ktoś liste? Takowa jest bo dzisiaj był w TV gosciu co to dał do neto :D 1251666[/snapback] 1251288[/snapback] Czytamy forum 20 minut dziennie, codziennie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Bobas pokazuje fuck-off :D ;) ale lista :D Edytowane 1 Lutego 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...