bruce Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 http://strony.aster.pl/sereq/lista2.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ciekawe jak taka lista mogła wyciec z ipn-u gość musiał mieć chyba jakieś wtyki bo ogólnie to patrza na ręce i nic nie da się wynieść, wygląda na to ze ktos chciał żeby ta lista wyciekła <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) ciekawe jak taka lista mogła wyciec z ipn-u gość musiał mieć chyba jakieś wtyki bo ogólnie to patrza na ręce i nic nie da się wynieść, wygląda na to ze ktos chciał żeby ta lista wyciekła <_< 1252095[/snapback] Obiło mi się o uszy ze wyniosl to na jakims nosniku. A dostep przeciez maja tam dziennikarze... [EDIT] Lipna ta lista - tylko imiona i nazwiska :/ Myslalem ze bedzie cos wiecej (chociazby rok lub data urodzenia) Edytowane 2 Lutego 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangug Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) :) PODAJĘ DZIAŁAJĄCY LINK : http://lista-ipn.xx.pl/ Ciekawa lektura :blink: albo link do spakowanej ZIP-em listy: http://werapamil.100free.com/lista_wildsteina.zip Edytowane 2 Lutego 2005 przez vangug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Obiło mi się o uszy ze wyniosl to na jakims nosniku. A dostep przeciez maja tam dziennikarze... 1252148[/snapback] no fakt czyli tą listę musiał mieć IPN w wersji elekronicznej, dziwne że nie zabezpieczyli tego przed skopiowaniem dalej uważam że ktos tym wszystkim sterował takie dokumenty nie wyciekaja przypadkiem naprawdę nie łatwo jest wynieśc coś z ipnu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangug Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Wyniósł to normalnie w Pendrivie. Mówili w jakichś newsach. Bo w ipn-ie lista była na notebooku, no to podpiął pendrive`a i jush :wink: http://lista-ipn.xx.pl/ Edytowane 2 Lutego 2005 przez vangug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 no to kretyni nie zauważyli jak gośc podpina pendriva po co im te kamery w czytelni :mur: po prostu dali gościowi laptopa z tajnymi informacjami żeby sobie poczytał nikt go nie pilnował wszyscy wyszli na herbatke a koleś kopiował sobie co chciał :D szkoda że nie miał czegoś o większej pojemności ciekawe co wtedy by wyniósł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 przyznawać się.... jesteście na liście? :P "ja" jestem 4 razy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja nie ;] ale moje nazwisko jest 4 krotnie ;] ;] ;] ;] ;] ludzi tych jednak nie znam... niedaj boze ktos z forum ma na nazwisko kowalski/nowak ;] od razu agent ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja mam takie naziwsko że oczywiście nikogo nie ma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 mojego takze brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mojego nazwiska napewno nie znajdziecie, jeszcze nie slyszałem zeby ktos mial takie nazwisko jak ja oprócz mojej rodziny :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Moj dziadek "jest" na liscie :D Ciekawe czy to on czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) na tek liście nie są podemierz tylko agenci, ale i poszkodowani Edytowane 2 Lutego 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ja jestem na liście, ale jeszcze mnie na świecie nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Dobrze, ze ta lista wyciekla... Ci co sa na liscie i wiedza co nalezy z tym zrobic bardzo szybko to wykorzystaja i sie dowiedza, czy mieli byc agentami czy sa poszkodowanymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Znalazłem tam moją babcie :D Dzis przyjedzie to jej pokaze.Ciekawe co powie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonFeek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Tadek Niedzwiadek nie może już sie czuć bezpiecznie ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ja jestem(urodzilem sie w 1987 ;]) :> moj dziadek 4 razy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Moja babcia jest :D, a samo nazwisko przewija sie ponad 30razy :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jestem 4 razy... LOL teraz ojciec robi sobie ze mnie polewke że kapuje na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Na początku mnie to bawiło, ale teraz jak widzę w każdych wiadomościach, felietonach i programach publicystycznych temat teczek to po prostu... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...