SxxxK Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Przeszukałem już torche tematow, sprawdziłem pare live cd i nie moge znaleźc takiego w którym bez problemu możnaby było odtwarzac filmy wraz z napisami z pod winshita. Nie wiecie w jakiej dystrybucji występuja taka opcja??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Próbowałeś ?? http://movix.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam :) A ja polecam: http://www.geexbox.org Ściągnij sobie "GeeXboX ISO Generator" i zrób obraz dla języka polskiego - działa jak ta lala ;) Pozdrawiam, Maciek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 "GeeXboXX ISO Generator" - świetna sprawa. Bardzo ciekawe rozwiązanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mam jedno pyt. co do GeexBoxa: czy wy tez musiscie ręcznie (przez przytrzymaniu przycisku) wyłaczać komputer czy coś źle skonfigurowałem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Cześć :) U mnie wyłącza się bez problemu... Crocodil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Troche to dziwne ale teraz już się wyłacza, choć nic nie zmieniłem ;| Edytowane 30 Stycznia 2005 przez SxxxK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...