RadeX Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) kolego nie denerwuj sie tak, uspokoj sie ;] naprawde nie ma co sie unosic, to tylko forum prawda w oczy kole? co mam Ci napisac? nie podoba mi sie to Ci napisalem ze mi sie nie podoba i finito :> Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 oto prawidlowe podejscie modera do sprawy :P a oto moja propozycja 1244535[/snapback] Będzie przecież w punkcie wyjścia. Do tamtej też się zasilacz nie zmieści jeśli dalej będzie pentagram na procesorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Będzie przecież w punkcie wyjścia. Do tamtej też się zasilacz nie zmieści jeśli dalej będzie pentagram na procesorze. 1244852[/snapback] kolega ma racje szukam teras BIG towera i jakos sobie z nim dam rade Radku_BvB nie prawda w oczy nie kole to obudowa duzo gorzej wygladala wczesniej bo wierz mi mam ja juz pare dobrych latek i byla zolta i porysowana zaluje troche teraz ze dalem ten czerwony kolor ale co nic natepny mod bedzie lepszy nie unosze sie tylko miej troche na uwadze prace innych widzialem twoja obudowe i powiem ze kawal dobrej roboty podoba mi sie i solidnie wykonana powiedz mi jeszcze jaka farba ja kryles i czy sciagales stara czy dawales jakis podklad ?? i czy nie rysuje Ci sie ten czarny przy sciaganiu obudowy pozdrawiam ps napisz cos konstruktywnego zamiast pisac caly czas "DZIADOSTWO" Edytowane 30 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) moze rzeczywiscie troche przesadzilem ;] sorki ale po prostu chcialem Ci ukazac ze odrobine Ci nie wyszlo :] wiec tak: po 1. kolory jakich uzyles gryza sie i nie da sie na nie spokojnie patrzec co troche odpycha widza od budy 2. ni stad ni zowad na froncie znalazl sie chrom, wypadalaoby gdybys nawiazal gdzies do tego chromu (jakies inne akcenty chromu) 3. zaslepki; jedna granatowa druga biala, napedy niepomalowane, przyciski to samo. wszystko MUSI razem wspolgrac zeby byl ladny efekt, nie mozna opuscic malowania chocby NAJMNIEJSZEJ czesci myslac "nie chce mi sie, i tak nie bedzie widac" a tym bardziej na front panelu 4. zdjecie nocne juz troszke lepiej :] tylko ta naklejka niepotrzebna (bez przxesady ;] ) wiem ze to mial byc akcent, ale jednak latwo jest przekroczyc ta cienka linie miedzy dobrym gustem a przepychem ;] 5. zasilacz mozesz rozebrany wsadzic z powrotem do budy do gory nogami i nie powinien wadzic juz o zalmana, troche nizej mozesz wyciac jeden otwor na wentylator w sumie to Twoj "pierwszy raz" ;] a wiec mam nadzieje ze wiele wyciagniesz z tej lekcji i nastepnym razem zrobisz cos ekstra ;] rozumiem ze byla to proba sil, takze wielki PLUS za probe i za checi ;] co do mojej budy to: nie sciagalem starej farby, troche ja przeszlifowalem i oplukalem z resztek, wysuszylem i malowalem farba to ACRYL LACK w sprayu (o niebo lepszy od DECKOLACKA a niewiele drozszy), oczywiscie czarny mat podklad dawalem na front panel bo jest z plastiku+szpachlowka buda generalnie nie rysuje mi sie bo malowalem ja 3 warstwami, tylko w dwoch miejscach gdzie sciagam bok widoczne sa male ryski, ale na wierzchu jest elegancko :] pozdro ps. mialem kiedys identyczna bude tylko AT ;] Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ok odrazu lepiej :) teraz przyczaje sie na obudowe Big TOwer i bede powoli ja robil :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...