Skocz do zawartości
Neo_x

UWAGA!! Hub juz dziala :)

Czy uruchomienie huba to dobry pomysl?? :)  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy uruchomienie huba to dobry pomysl?? :)

• Tak
      34
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.... nie zebym popieral piractwo... ale chcialbym Was poinformowac o tym ze dzisiaj... a wlasciwie przed chwila uruchomilem Huba... jego adres to 62.179.19.6

W tej chwili udostepniam:

1. Hitman 2

2. Il2 - Sturmovik

3. Mafia

4. Stronghold - Twierdza-PL

5. Unreal Tournament 2003

6. WarBirds

7 i jeszcze wiele wiele innych ciekawostek :)

Prosze pamietac ze minimum udostepnionych plikow to 2 gb.... 3 sloty...

Prosze nie udostepniac smieci... czyli katalogow windows, program files, zainstalowanych gier i programow itp :)

P.S. Stronka huba w trakcie produkcji :)

SERDECZNIE ZAPRASZAM :) JAK NA HUBIE BEDZIE DUZO OSOB ;) ... CZYLI ZE 30 TO ZOSTAWIE HUBA WLACZONEGO PRZEZ NOCKE :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na huba wejdziesz za pomoca DC++ i Direct Connect.. ja osobiscie uzywam dc++ :) Sciagniecie go z http://umn.dl.sourceforge.net/sourceforge/...sPlus-0.181.zip :) a polski jezyk do DC++ jest na http://sourceforge.net/tracker/download.ph...9142&aid=595487

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge udostępnić kilka filmów w miare nowych, ale teraz nie chce mi sie przegrywać wszystkich na dysk. Jakby ktos mógł udostępnić Facetów w czerni 2, Asterixa:Misja Kleopatra, Raport Mniejszości lub Triple xXx to bardzo bym prosił :roll: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge udostępnić kilka filmów w miare nowych, ale teraz nie chce mi sie przegrywać wszystkich na dysk. Jakby ktos mógł udostępnić Facetów w czerni 2, Asterixa:Misja Kleopatra, Raport Mniejszości lub Triple xXx to bardzo bym prosił :roll: .

mam ten sam problem.... naszukalem sie tych filmow a i tak nie znalalzlem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, Kaazaa i Edonkey już chodzą - jak zapuszczę jeszcze DC++ to mi sie całkowicie transfer zapcha.

BTW. A kto tu o warezach mówi :wink:

Mam takiego pomysła, żeby na forum gry zrobić jeden temat z grami, które są warte kupienia ( :wink: ) (i przy okazji na ilu są płytach - tak z ciekawości :lol: ). To chyba będzie lepsze niż szukanie dobrych gier po pismach i stronach w necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... a czy możecie mi powiedzieć jak mogę coś ściągnąć? Tzn. mam DC++ , połączyć sie umiem udostępnić moje pliki też ale nie wiem jak SZUKAĆi jak ŚCIĄGAĆ. 

:oops:

no wiec tak...... pierw wchodzisz na huba.... adres mojego to: 62.179.19.6 ..... na gorze masz takie okienko jak search... wpisujesz tam nazwe poszukiwanego pliku..... jak znajdzie w oknie wyszukiwania to klikasz na jednego z userow ktory ma ten plik.... i czekasz az sie sciagnie :) na dole pokazuje Ci sie z jaka predkoscia sciaga.... ile jeszcze zostalo % do sciagniecia itp...... a jesli chcesz obejrzec liste kogos...... kto co udostepnia... to na prawo masz liste uzytkownikow bedacych w tej chwili na hubie... klikasz na takiego uzytkownika...... i teraz sciagasz jego liste..... czekasz chwilke.... i juz mozesz przegladac co dany klient udostepnia.... zaglebiajac sie w dalsze katalogi mozesz sobie wybrac cos do sciagniecia i sciagac :) ( poprzez podwujne klikniecie na tegoz pacjenta :) ) i to tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi