Neo_x Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Siema :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=129621#129621 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 dawac na dc party forum trwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Eee ja myślałem, że jakaś impreza :lol: tego to ja mam dużo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 tego to ja mam dużo: odnosnie ostatnie ikonki - jak chcesz szybkie transfery to jest taki serwer LeD dzieki niemu jestes w sieci lokalnej (czyli masz wyzsze transfery - jak to w AsterCity) ;) - ale nie ma nic za darmo :( musisz sciagac tez to co kaza admini serwera... po wiecej szczegolow http://led.prv.pl/ - polecam przeczytac regulamin :!: PS to nie tylko serwer dla ACN ale dla Chello i kilku innych sieci - w innym przypadku nie polaczys sie z nim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie rozumiem. Jak to dziala ? Mam ACN i chetnie bym szyciej posciagal bo wkur.. mnie to ze ode mnie ciagna po 10k/s a ja sciagam 1k/s Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie rozumiem. Jak to dziala ? Mam ACN i chetnie bym szyciej posciagal bo wkur.. mnie to ze ode mnie ciagna po 10k/s a ja sciagam 1k/s Pozdro Dexter Mam ten sam problem, zaraz looknę na ten LED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie rozumiem. Jak to dziala ? Mam ACN i chetnie bym szyciej posciagal bo wkur.. mnie to ze ode mnie ciagna po 10k/s a ja sciagam 1k/sco do sieci lokalnej to chodzi o to samo co z zasysaniem stron WWW i plikow z FTP przez PROXY ACN - traktowane jest to jako siec lokalna i przy najslabszym pakiecie masz zamiast 128Kb/s 512Kb/s :!: wszystko wyjasnione na stronce ktora podalem - chodzi o to zeby w seci lokalnej bylo kilka plikow ktore latwo sie sciagnie - dlatego poza tymi plikami ktore sciagasz dla siebie musisz sciagnac i udostepnic te "z dyrektywy"... - co do niskich transferow jak sciagasz plik udostepniony przez kilka osob to nie ma sie co dziwic - sprobuj pociagnac np Unreala - udostepnia go chyba z 1000 osob 8O i zobaczysz jak bedzie szybko 8) - a jakby ktos nie wiedzial jest fajna sprawa z ustawianiem ratio - teoretyczne dopiero od Up ustawionego na 5 ratio wynosi 1/4 up/down ale przy nizszych ustawieniach tez mozna to zrobic zamiast ratio 1/3 (jak dajemy autmatyczne ustawienie np przy up ustawionym na 3 to ustawi down nam na 9 ale wystarczy wpisac recznie 12 i bedzie dzialac itd) - info dla tych ktorzy tego nie zauwazyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...