Weinc Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jako początkujący użytkownik lutownicy mam proste pytanie: jak fachowo podgrzać koszulkę termokurczliwą, żeby dokładnie objęła element, na którym jest, ale żeby nie popalić niczego na około (np. izolacji przewodu). Z góry dzięki za odpowiedź. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Suszarka, grzałka do usuwania farby (taka przerośnięta suszarka) lub palnik. Można potrzymać chwilę nad palnikiem kuchenki - nie za nisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jako początkujący użytkownik lutownicy mam proste pytanie: jak fachowo podgrzać koszulkę termokurczliwą, żeby dokładnie objęła element, na którym jest, ale żeby nie popalić niczego na około (np. izolacji przewodu). Z góry dzięki za odpowiedź. :-) 1244225[/snapback] Delikatnie zapalniczką. Trochę wprawy i nie będzie Ci się chciało iść po suszarkę czy inne ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weinc Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Delikatnie zapalniczką. Trochę wprawy i nie będzie Ci się chciało iść po suszarkę czy inne ....... 1244578[/snapback] Nie mam zapalniczki, nie palę. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a ja uzywam lutownicy :) przynajmiej koszulka sie czarna nie robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Lutownica jest droższa w eksploatacji :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 zapalniczka + troche praktyki :) tez nie pale ale warto zainwestowac, przydatne urzadzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Nie mam zapalniczki, nie palę. :-) 1244585[/snapback] mysle ze 1 zl to nie majatek ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zapalniczka, ewentualnie zapalarka na gaz do kuchenek gazowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 20 cm nad kuchenką gazową cały czas obracająć element :) (ja taki mam sposób) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...