GULON Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 witam mam takie pytanie czy jak sie rozdzieli "neo" na dwa komputery i gdy sie bedzie scagac nas pierwszym to pingi beda wysokie na obydwu komputerach czy tylko na tym na ktorym sie scaga?(wydaje mi sie ze obydwu ale chce sie upewnic ) z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Oczywiscie ze na obydwu. Zreszta jak na neo zasysasz cos z max transferem to zapomnij o graniu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 włąsnie scigam na DC++ dwonload 70kb/s upload 0kb/s :) pingi średnio do wp.pl 38ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 sproboj pograc przy downloadzie 70KB/s.... a pozatym tak jak napisales 70kb/s to ledwo ponad 8KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_w Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 haha jaki pojazd - najpierw może zacznij myslec.. nie chwal sie nie majac zielonego pojecia o czym piszesz bo robisz z siebie posmiewisko. pamietajcie jesli dochodzicie do maxymalnych mozliwosci lacza (sciagajac, przegladajac strony, wysylajac cokolwiek) to logiczne jest ze lacze jest zapychane na wszystkich podpietych komputerach, lacze nie jest z gumy nie rozciaga sie ps nie chce mi sie nawet sprawdzac czy napisalem cos logicznie i bez bledow bo czytajac niektore posty wystarczajaco juz sie podlamalem psychicznie pozdro 324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULON Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 tak sobie sprawdzalem pingi na jednym komputerze bez rozdzielania neo mam pakiet128 i troche mnie zaniepokoily te pingi na czystym komputerze bez zadnych odpalonych p2p mam srednio 44ms na www.wp.pl i www.onet.pl wydaje mi sie ze to troche za duzo co wy o tym myslycie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...