Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Prosze o szybka i jasna odpowiedz. Chcialbym, zeby moj MX500 ladnie po niej smigal. Moja szmacianka sie juz zniszczyla a ze mam troche gotowki to chce sobie jakas nowa sprezentowac. No ale wlasnie mam problem bo niewiem ktora :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja mam 4d i jestem z niego zadowolony, ma dwie strony, gladka i chropowata czyli dla kazdego cos milego ^^ . A kosztowala mnie niecale 3 dychy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A ja mam za 10 zł podkladke standardową materiał odleciał to go przybiłem zszywkami i sie trzyma już 2 lata (mysz razer diamondback ) i zabijam nieżle :D to zależy od skilla a nie od podkładki chyba że nie masz żadnej ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A ja mam za 10 zł podkladke standardową materiał odleciał to go przybiłem zszywkami i sie trzyma już 2 lata (mysz razer diamondback ) i zabijam nieżle :D to zależy od skilla a nie od podkładki chyba że nie masz żadnej ;p 1244354[/snapback] O skilla to sie nie boj B) Ale chodzi o to, ze ma podkladke do pupy i mi ostatnio coraz czesciej przeskakuje celownik i na dodatek material zrobil sie jakis kiczowy i zachacz o slizgacze mojego MX i czasem musze szarpnac myszka zeby przesunac celownik :/ A ostatnio dzieje sie tak coraz czesciej i doprowadza mnie to do bialej goraczki :/ Niedlugo eliminacje do PGA w MoHaa i nie moge sobie pozwolic, ze w akcji 1 vs 1 takie jaj mi sie z myszka zaczna dziac i przegram runde. Ostatnio na CW tak mi sie stalo i myslalem, ze mnie krew zaleje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja mam 4d i jestem z niego zadowolony, ma dwie strony, gladka i chropowata czyli dla kazdego cos milego ^^ . A kosztowala mnie niecale 3 dychy 1244304[/snapback] A jak z ta gumowa podkladka anty poslizgowa ?? Jedno z drugiego sie niezsuwa ?? Mysle o tym Steel Padzie bo kosztuje mniej i mial bym go szybciej niz IceMata. A moze ktos uzywal tego i tego ?? Jest jakas roznica w uzytkowaniu ?? Jesli nie to biore Steel Pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdd Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 do mx 5xx najlepszym rozwiązaniem jest szmata, chyba że mamy za dużo pieniędzy i chcemy na siłę kupić s&s czy icematy. O 4s, 4d nie wspomnę ---> imo to głupota i trwonienie pieniędzy w wypadku mx 5xx. Ja gram na IE 3.0 i używam Steelpada QcK (45 zł) i powiem że żałuję, ale tego że nie wziąłem QcK+, ponieważ gram na bardzo niskim sensitivity (4 razy muszę posiągnąc myszkę by wykonać obrót o 180 stopni), a z tą podkładką i moim sensem jest niezwykle ciężko robić bunnyhopy, co wymaga jednak (przynajmniej u mnie) troche więcej miejsca. Wraz ze ślizgaczami np. miceskatez na QcK poczujesz powera, podkładka ma grubość 2 mm, jest fajnie miękka przezco przyjemniej się gra, co do ceny/jakość to genialna pozycja, szczególnie dla mx'ów myślę że to najlepsze rozwiązanie, w sprawie podkładek, myszy siedze już wystarczająco długo, by wiedzieć co dobre. polecam, bo ja na twoim miejscu nie zastanawiałbym się ani minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 plecam optyka logitechu i zwykla kartke :lol: perfekcyjne celowanie zapewnione (przynajmniej w moim przypadku dziala ) :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 do mx 5xx najlepszym rozwiązaniem jest szmata, chyba że mamy za dużo pieniędzy i chcemy na siłę kupić s&s czy icematy. O 4s, 4d nie wspomnę ---> imo to głupota i trwonienie pieniędzy w wypadku mx 5xx. Ja gram na IE 3.0 i używam Steelpada QcK (45 zł) i powiem że żałuję, ale tego że nie wziąłem QcK+, ponieważ gram na bardzo niskim sensitivity (4 razy muszę posiągnąc myszkę by wykonać obrót o 180 stopni), a z tą podkładką i moim sensem jest niezwykle ciężko robić bunnyhopy, co wymaga jednak (przynajmniej u mnie) troche więcej miejsca. Wraz ze ślizgaczami np. miceskatez na QcK poczujesz powera, podkładka ma grubość 2 mm, jest fajnie miękka przezco przyjemniej się gra, co do ceny/jakość to genialna pozycja, szczególnie dla mx'ów myślę że to najlepsze rozwiązanie, w sprawie podkładek, myszy siedze już wystarczająco długo, by wiedzieć co dobre. polecam, bo ja na twoim miejscu nie zastanawiałbym się ani minuty. 1244474[/snapback] Moja podkladak ma wymiary o polowe mniejsze niz QcK i jakos daje rade na niej grac z sensem 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) moze allsop :) http://members.lycos.co.uk/gargus/allsop/ Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Dj. Gargamel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A jak z ta gumowa podkladka anty poslizgowa ?? Jedno z drugiego sie niezsuwa ?? Mysle o tym Steel Padzie bo kosztuje mniej i mial bym go szybciej niz IceMata. A moze ktos uzywal tego i tego ?? Jest jakas roznica w uzytkowaniu ?? Jesli nie to biore Steel Pada 1244425[/snapback] Przez pol roku testowania, raz w furii udalo mi sie przesynac podkladke B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdd Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Moja podkladak ma wymiary o polowe mniejsze niz QcK i jakos daje rade na niej grac z sensem 3 ;) 1244511[/snapback] mój sens to 2.7 (cs), ale bawiłem się sensitivity w windzie i innymi bajerami myślę że na normalnym xp świeżym to będzie koło >1,65 co najmniej pozatym co gra to sensitivity. pamiętam jak dziś (początki : grałem na strzałkach, a sensitivity 11 - sad but true) kiedyś też myślałem że sens 1,3 to ekstrim, ale jakoś ciągne ;) nie narzekam widze że taki mid sens jesteś ( jak na moje oko ) , to wtedy qck zwykły :) btw. pykasz w cs, czyż nie ? i pod kątem tej gry szukasz pada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja tam mam zwykłego Logitecha optyka czarnego za ~60zł i śmiga po biureczku bez jakiś "cudownych" podkładek (cheaty) hyhhy :) I nie jest tak żle, co nie Jin ;) Ps. Jin, napisz mi na prv mój numer gg (zapomniałem po reinstalce). Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 mój sens to 2.7 (cs), ale bawiłem się sensitivity w windzie i innymi bajerami myślę że na normalnym xp świeżym to będzie koło >1,65 co najmniej pozatym co gra to sensitivity. pamiętam jak dziś (początki : grałem na strzałkach, a sensitivity 11 - sad but true) kiedyś też myślałem że sens 1,3 to ekstrim, ale jakoś ciągne ;) nie narzekam widze że taki mid sens jesteś ( jak na moje oko ) , to wtedy qck zwykły :) btw. pykasz w cs, czyż nie ? i pod kątem tej gry szukasz pada ? 1244687[/snapback] Ja najwiecej czasu spedzam grajac w MoH:AA. Ale od czasu do czasu pomykam w CS:S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Prosze o szybka i jasna odpowiedz. Chcialbym, zeby moj MX500 ladnie po niej smigal. Moja szmacianka sie juz zniszczyla a ze mam troche gotowki to chce sobie jakas nowa sprezentowac. No ale wlasnie mam problem bo niewiem ktora :( 1244297[/snapback] zadna, wez allsopa xxl http://www.mesior.republika.pl/mspc1.jpg <- ta podkladka ma 3 lata, jeszcze zadna nitka nie wyszla ;] http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/pr...24799de951bfae4 do tego idealna do kazdej myszy, nie jedzie ci skatezow przynajmniej, i w ogole ich nie potrzeba. jak nie masz miejsca na biurku to wez mniejsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...