mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Znacie jakieś dobre, aktualne strony z takimi statystykami? (PKB, PNB, wydobycie itd.) Uprzedzam, że szukałem na googlu, ale część jest nieaktualna, a część wybrakowana :/ A może macie jakieś zestawienia na kompie? (PDF, doc?) Koniecznie potrzebuje aktualnych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 glupie pytanie: GUS odwiedziles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A GUS tak, ściągnąłem sobie mały rocznik stat. ;) Mogłyby być też stronki o regionach upraw czy wydobycia, coś takiego ciężko znaleźć (chodzi o świat ;)). Jak coś wiecie to będę dźwięczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 przypadkiem kliknalem na linka z gusa i to znalazlem OECD wg kraju badz wg kategorii. nie wiem jak z aktualnoscia danych bo to chyba zalezy od lokalnych organow ale dobre na dobry poczatek imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a ja zrobilem tak: http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Proponuję poszukać na tej stronie: http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/ Jest to CIA World Fact Book, baaaardzo dużo danych, aktualne i rzetelne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 a moze czytaj co ktos post wyzej napisal? :lol: no offence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...