skopek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Ostatnio skołowałem karte tv Terratec-a TerraTV+ na BT878 i mam wielki problem, po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta i zainstalowaniu oprogramowaniu oraz WinDVR 3.0 wystąpił jeden problem. Karta jest prawidłowo zainstalowana na 100% lecz gdy włacze Cinergy TV i wyszukam programy lub ustawie je recznie głos jest tylko na Sat1 i Super RTL reszta cichy szum. W WinDVR wykrywa wszytkie programy lecz tak samo niema dźwięku ale to na wszytkich programach. Próbowałem zainstalować universalny sterownik, ale wtedy na żadnym z programów które mam zainstalowane do karty tv nie wykrywało żadnych kanałow tv. Śmieszne troche ale ja niewiem jak z tym sobie poradzć. Wszystko jest ustawione idealnie bo już miałem pare kart tv ale ta mnie zaskoczyła :cry: URUCHOMILEM KNOPPIXA 3.7 Z CD I JEST TO SAMO!!! DZWIEK JEST TYLKO NA PARY PROGRAMACH TV!!! MOZE TO JEST KWESTJA WYBRANIA LOKAZLIZACJI ALBO BRAK OPCJI! Edytowane 30 Stycznia 2005 przez skopek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ostatnio skołowałem karte tv Terratec-a TerraTV+ na BT878 i mam wielki problem, po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta i zainstalowaniu oprogramowaniu oraz WinDVR 3.0 wystąpił jeden problem. Karta jest prawidłowo zainstalowana na 100% lecz gdy włacze Cinergy TV i wyszukam programy lub ustawie je recznie głos jest tylko na Sat1 i Super RTL reszta cichy szum. W WinDVR wykrywa wszytkie programy lecz tak samo niema dźwięku ale to na wszytkich programach. Próbowałem zainstalować universalny sterownik, ale wtedy na żadnym z programów które mam zainstalowane do karty tv nie wykrywało żadnych kanałow tv. Śmieszne troche ale ja niewiem jak z tym sobie poradzć. Wszystko jest ustawione idealnie bo już miałem pare kart tv ale ta mnie zaskoczyła :cry: 1244880[/snapback] Wnioskuje że kabel masz z kablówki Zobacz czy ten program będzie działał bTV Professional v2.0 jak ten nie będzie działał spróbuj numer niższy do numer chyba btv1.4 są tam specjalne ustawienia dzwięku do karty nic innego nie przychodzi mi do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) NIC NIE POMAGA, ŻADEN PROGRAM NIEMA DZWIEKU OPROCZ STANDARDOWEGO CINERGY TV NA KTORYM W PARU PROGRAMACH TV JEST DZWIEK. POMOCY!!! Edytowane 30 Stycznia 2005 przez skopek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Dzieki pokombinuje cos i sprawdze to. 1245583[/snapback] Ja tylko na tym jade, zajebisty program. Może to jeszcze pomoże http://tvinpc.prv.pl/ http://radiator-fm.com.ru/radiatortvuk.htm Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...