Skocz do zawartości
skopek

Karta Tv Terratv+ Dziwne Zachowanie Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio skołowałem karte tv Terratec-a TerraTV+ na BT878 i mam wielki problem, po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta i zainstalowaniu oprogramowaniu oraz WinDVR 3.0 wystąpił jeden problem. Karta jest prawidłowo zainstalowana na 100% lecz gdy włacze Cinergy TV i wyszukam programy lub ustawie je recznie głos jest tylko na Sat1 i Super RTL reszta cichy szum. W WinDVR wykrywa wszytkie programy lecz tak samo niema dźwięku ale to na wszytkich programach. Próbowałem zainstalować universalny sterownik, ale wtedy na żadnym z programów które mam zainstalowane do karty tv nie wykrywało żadnych kanałow tv. Śmieszne troche ale ja niewiem jak z tym sobie poradzć. Wszystko jest ustawione idealnie bo już miałem pare kart tv ale ta mnie zaskoczyła :cry:

URUCHOMILEM KNOPPIXA 3.7 Z CD I JEST TO SAMO!!! DZWIEK JEST TYLKO NA PARY PROGRAMACH TV!!! MOZE TO JEST KWESTJA WYBRANIA LOKAZLIZACJI ALBO BRAK OPCJI!

Edytowane przez skopek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio skołowałem karte tv Terratec-a TerraTV+ na BT878 i mam wielki problem, po zainstalowaniu sterowników ze strony producenta i zainstalowaniu oprogramowaniu oraz WinDVR 3.0 wystąpił jeden problem. Karta jest prawidłowo zainstalowana na 100% lecz gdy włacze Cinergy TV i wyszukam programy lub ustawie je recznie głos jest tylko na Sat1 i Super RTL reszta cichy szum. W WinDVR wykrywa wszytkie programy lecz tak samo niema dźwięku ale to na wszytkich programach. Próbowałem zainstalować universalny sterownik, ale wtedy na żadnym z programów które mam zainstalowane do karty tv nie wykrywało żadnych  kanałow tv. Śmieszne troche ale ja niewiem jak z tym sobie poradzć. Wszystko jest ustawione idealnie bo już miałem pare kart tv ale ta mnie zaskoczyła  :cry:

1244880[/snapback]

Wnioskuje że kabel masz z kablówki

Zobacz czy ten program będzie działał

bTV Professional v2.0

jak ten nie będzie działał spróbuj numer niższy do numer chyba btv1.4 są tam specjalne ustawienia dzwięku do karty

nic innego nie przychodzi mi do głowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki pokombinuje cos i sprawdze to.

1245583[/snapback]

Ja tylko na tym jade, zajebisty program.

Może to jeszcze pomoże

http://tvinpc.prv.pl/

http://radiator-fm.com.ru/radiatortvuk.htm

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi