Skocz do zawartości
Lagier

TUNER LIFE VIEW 3000+ NICAM co o tym sadzicie?!

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanko dotyczace wyzej wymienionego tunera. Chcialbym zakupic to cacko ale nie wiem nic na jego temat jak sie sprawuje w praktyce. Zwracam sie tutaj glownie do uzytkownikow tejze karty. AverMedia jest moim zdaniem najlepsze ale tez ladnie kosztuje a nie mam zamiaru wydawac 280 zl za ta karte podczas gdy wyzej wymieniona kosztuje 100 zl mniej :P . Moze macie jakies stronki z testami tunerow jesli tak to prosilbym o linki a jesli nie to wysylajcie swoje opinie

z gory THX

p.s. uzywalem opcji szukaj i nic nie znalazlem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam zakup karty tv sam ugrzązłem w Lifeview flyvideo 2000S i prawie jej nie używam.

a ja wrecz przeciwnie - mam ATI TV Wonder (stereo NICAM) i uzywam kilka razy dziennie (bo 2 telewizory w domu to za malo) 8O

(mam tylko zastrzezenia do firmowego oprogramowania - coraz nowsze ma coraz wiecej bajerow i jest coraz bardziej niedopracowane - WSTYD PANOWIE z ATI) :!:

co do NICAM'u to slychac roznice na dobrych glosnikach (u mnie wieza SONY) w niewielu przypadkach - kilka filmow w TVN, muzyczka w MTV, ViVa, itp - a ze za dzwiek stereo odpowiadaj uklady roznych producentow - karta staje sie mniej uniwersalna - ja np mialem prblemy z BorgTV itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta TV przydaje sie jak nie chcesz stawiac dodatkowego pudla w pokoju.

Sam uzywam Life View Fly 98, juz sprawuje sie u mnie od 3 lat bez rzadnych problemow, Nawet zrobili do niej stery pod XP

A poza tym mozna zrzucac jakies filmy z kamerki lub video,

Na mojej leciwej wyciagam 25 fps przy rodzialce 384x288

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta TV przydaje sie jak nie chcesz stawiac dodatkowego pudla w pokoju.

Sam uzywam Life View Fly 98, juz sprawuje sie u mnie od 3 lat bez rzadnych problemow, Nawet zrobili do niej stery pod XP

A poza tym mozna zrzucac jakies filmy z kamerki lub video,

Na mojej leciwej wyciagam 25 fps przy rodzialce 384x288

czyli ze moge ja spokojnie kupowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...