Gość Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 jak w temacie...czy tez mozna go rozkrecic i wyczyscic vodka???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Vodka lepiej doustnie, na soczeffke polecam (ktorys raz z kolei) "roztrzepany wacik do uszow, lub jak radzil Bruce, filter z paierosa (niewypalonego jeszcze !!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Vodka lepiej doustnie, na soczeffke polecam (ktorys raz z kolei) "roztrzepany wacik do uszow, lub jak radzil Bruce, filter z paierosa (niewypalonego jeszcze !!!) Jeśli chodzi o DVD to jest tam cosik takiego jak pryzmat... Aby to wyczyścić musiałbyś dokładnie rozkręcić całą elektronikę, soczewkę i wszelkie osłonki, a i tak prawdopodobnie miałbyś porblemy z czyszczeniem... Poza tym radzę bardzo uważać przy czyszczeniu... jak rozregulujesz optykę to DVDka możesz postawić na półce jako rekwizyt (no chyba że masz znajomego elektronika który Ci to zrobi) Ja rozregulowałem CD ale sie trochę pobawiłem potencjometrem i go wyregulowałęm, ale nie czyta teraz wszystkich płyt... Natomiast jak rozregulowałem DVD to owszem udało mi się go tak wyregulować że czyta zwykłe CD ale żeby czytał DVD to mi się już nie udało... Zalecam dużą ostrożność... A już na pewno nie bierz się za czyszczenie po Vodce :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...