MLoxey Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mam problem, mam nadzieję, że ktoś mi powie co zrobić. Mam w Windowsie XP dwa profile administratorów, równorzędne, jednago używam do wszystkiego, drugiego sporadycznie do jednego programu. W podstawowym profilu mam zainstalowane gg, ale nie mogę go uruchomić na drugim profilu. Próbowałem tam nawet osobno zainstalować gg, ale nadal nie chodzi. Czy trzeba coś specjalnego ustawiać gdzieś w Windows, żeby program działał pod kilkoma profilami, niekoniecznie jednocześnie? Z góry wielkie dzięki za pomoc. ML Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_9 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 spróbuj wejsc ze własciwości gg.exe i tam zaznacz uruchamiaj w trybie zgodnosci z 98... a w katalogu gdzie zainstalowałeś gg utwrórz folder "users" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLoxey Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 niestety nie pomogło :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 zmień na o2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...