surix Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Czy Geil UltraX pojda na 100% na fsb 250 bez zmiany napiecia :huh: Bo wiekszego napiecia nie moge dac niz 2.65V na plycie glownej a one z takim pracuja :? Edytowane 30 Stycznia 2005 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ciekawe kto to wie,nikt ci nigdy tego nie zagwarantuje,zeby sie przekonac musisz sam sprawdzic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A jaki dokładniej model ultraxów ? Ja mam ultrax'y 550MHz i na 250MHz'towej szynie chodza dopiero przy 2,8V(albo 2,9V nie pamiętam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jeśli masz Ultrax 550 i 250 szyne no to muszą chodzić jako DDr500 a one nominalne mają 275FSB coś pokreciłeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nic nie pokręciłem bo mam amd i mobo mi nie wyrabia przy 275... wiem co pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 powinny bez problemów tyle pójść, wkońcu to TCCD BTW: ale optymalne dla nich napięcie to 2,8V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nikt Ci tu nie udzieli 100% odpowiedzi, bo sprzet czasami sie zachowuje roznie. mozesz otrzymac conajwyzej najbardziej prawdopodobną prawdzie odpowiedz. wg. mnie nie pojdzie na standardowym voltage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...