biker_xc Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam od kilku dni mam nastepujacy problem gdy uruchamiam DC, pobieram liste hubow, lacze sie z nimi, i w zasadzie na tym koncza sie moje mozliwosci zwiazane z korzystaniem z DC :angry: Nie moge wyszukiwac plikow, nie moge sciagac list od innych uzytkownikow :angry: W sowim kompie nie zmienialem nic, mam stale IP, firewalla NIS 2002. Wszystko jest skonfigurowane OK. Czy mozecie mi powiedziec co moze byc nie tak?? Czy moze moja kablowka poblokowala porty?? Serdecznie pozdrawiam PS. Przeinstalowałem DC i nic:(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mi to wygląda na zablokowane porty, mam identyczne objawy w akademiku, ale na szczescie dziala tunelowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker_xc Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Czy moze mi ktos powiedziec jak mozna tunelowac?? serdecznie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...