Skocz do zawartości
tomcyk

Pytanko o Kazee????????

Rekomendowane odpowiedzi

Rzecz tyczy sie Kazyy Lite V2:

Co to je "MY PARTICIPATION LEVEL" bo mam niski (ok 15) i wydaje mi sie ze jak to bedzie wysokie to bede mial lepszy dostep do plikoow/transfer ...ale jak to zwiekszyc od czego to  zalezy?

Dzieki za pomoc

Szacuneczek

Musisz miec atrakcyjne pliki i duzo ludzi je musi od ciebie ssac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście nie polecam ale jest taki programik.... który pozwala zwiększyć participation level :D  :D  :D  (no taki cheater - wicie, rozumicie)

Może byś sypnął linkiem, skoro znasz taki program.

A tak w ogóle, to ten Participation level chyba nie ogranicza transferu, tylko jeżeli ktoś o wyższym p. lev. chce ściągnąć ten sam plik, to on ma pierwszeństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jest. Jest jakiś plik który chcesz sciagnac od jakiegos uzytkownika, i to jaki masz level okresla twoja pozycje w doztepie do tego pliku. Na trasfer nie ma wplywu. Ja osobiscie mialem niedawno medium, i dalo sie odczuc roznice, transfer praktycznie nie spadal ponizej 25 kb/s. Tera mam niestety low :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście nie polecam ale jest taki programik.... który pozwala zwiększyć participation level :D  :D  :D  (no taki cheater - wicie, rozumicie)

To jak, zapodasz linka, bo nie mogę tego programu znaleźć.

Ops, zapomniałem poszukać w Kazie, ale myślałem, że tam nie będzie. A jednak coś jest, tylko ciekawe czy działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobierzcie program kazaa cheater 1.3 - to chyba najnowsza wersja i bedziecie mieli poziom guru albo i wiekszy :lol:

a po co sie tak meczyc - wystarczy wpisac w przegladarce internetowej http://127.0.0.1:1214/ i zaczac sciagac od siebie jak najwieksze pliki 8O :D 8)

na 100% dziala na KaZaA 2.0 Lite + Opera 6.0x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedna rzecz ...czy jak ten cheater se sciaga ode mnie to czy jakos tam obciaza mooj system albo transfer???????????????????czy to jest fszystko zfejkowane??????????

Szacuneczek

Ps.Czy to nomalne ze pierwszy film sciagnal mi sie z predkoscia 2500 kb/s a juz drugi z predkoscia 3 kb/s??????????

sorki za tak lamerskie pytanka ale po prostu nie wiem.... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi