kostek11 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam, mam pytanko, jaki jest nejlepszy cooler, na AMD 3200 XP, nie wiekszy niż 80x80, bo mam blisko zasilacz. Chodzi mi o cichy ale jednocześnie wydajny cooler ? Jest straszny wybór, a nie chce popełnic błedu, mam zamiar podkrecać procek conieco :-) Pozdr. Kostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 SP97 + Papst 8412 lub Cooler Master SAF-S84-E1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a ja proponuje Pentagrama Freezone QC-80 Cu ale najpierw podkrec procka i zobacu jakie temp. bedziesz mial na boxowym wentylatku <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...