2002JSQ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Siema wszystkim. Troche mnie tu nie bylo i sporo sie pozmienialo. Ciekawie to wyglada, choc mam sentyment do starego wygladu. Jedyny blad jaki zobaczylem (mam nadzieje, ze nikt o tym nie pisal) jest zwiazany z data urodzin w "profil" - "informacje" Usuncie rok z daty lub przeprawcie "urodziny" na "urodzony". Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Spoko ( zglosi sie adminom ) ,a wyglad stary to akurat juz jest . Na dole masz wybor skorki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Niby jest, ale to wciaz IPB a nie phpBB. A tak na boku... gdzie jest opcja abym byl powiadamiany o odpowiedziach w tematach, w ktorych uczestniczylem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 .... A tak na boku... gdzie jest opcja abym byl powiadamiany o odpowiedziach w tematach, w ktorych uczestniczylem? 1250079[/snapback] Zarządzaj kontem e-mail w Panelu kontrolnym. Ustawiasz sobie jak Ci wygodnie. BTW, było. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108620 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...