michallus Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Mam problem, początkowo myślałem ze zamówię 4x Arctice i będzie Ok... Pomierzyłem dokładnie i się zdziwiłem. Z przodu mam 12cm z tyłu 8cm a po boku 72mm albo coś koło tego. Nie wiem kompletnie co teraz wybrać... Nie mam za dużo funduszy więc chce to zrobić jak najtaniej i jak najciszej. Wydaje mi się, że ten boczny 72mm w ogóle nie będzie potrzebny, czyli ta 12 była by tłocząca a ósemka wyciągająca, dobrze myślę ? A i jeszcze jedno nie zależy mi na diodach :] Edytowane 30 Stycznia 2005 przez michallus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 chyba inaczej. z przodu 2x 80mm, z boku 92mm 2x, a z tyłu 1x 120 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Na przednim panelu mam 120mm i taki koszyk, z tyłu 80mm a w bocznej ściance (obok dysku) jest ten taki mniejszy... Może jeszcze jest gdzieś jakiś otwór ale nie znalazłem wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a z boku przypadkiem nie masz 92mm? tak jest chyba w chieftecach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) zrobilem nawet fotki.... wiec jak ktoś niewierzy to moge wyslac na meila.... Ale tu chyba nie o to chodzi ? :| Co prawda może jakoś sie myle.. nie wiem Powiedzcie mi jeszcze dla potwierdzenia od kąd do kąd mam to mierzyć.... Edytowane 30 Stycznia 2005 przez michallus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...