Snooze Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Od jakies 2-3 dni nie dziala mi windows update. Tzn strona sie wogole nie laduje. Czy wy tez tak macie czym to moze byc spowodowane.Uzywam windowsa xp od prawie roku i pierwszy raz takie cos mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mi nie działa juz ponad tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Działa bezproblemowo. Na IE oczywiście :> Bo na innych browserach nic tam nie zdziałasz.. Taka jest ich polityka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Microsoft w oficjalnej informacji prasowej poinformował, że już niebawem posiadacze nielegalnych kopii systemu operacyjnego Windows XP nie będą mieli możliwości jego aktualizacji. Obecnie wprowadzany jest nowy system zabezpieczeń uniemożliwiający dostęp do poprawek. Na dzień dzisiejszy informacja ta dotyczy użytkowników z Chin, Czech i Norwegii gdzie 7 lutego zabezpieczenia zostaną wdrożone. W innych krajach wprowadzenie zabezpieczenia zostanie rozłożone w czasie do końca pierwszej połowy tego roku. Mo to ma cos z tym wspolnego... To jest jedna z notek z tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 reczny update dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Ja mam oryginalnego windowsa :PP Btw co ja teraz zrobie po reinstalce systemu ?? LOL UPDATE Po wpisaniu w explorera www.windowsupdate.com wszysko dziala. Cos mi chyba spybot 1.3 zamieszal bo cos usowal z windowsupdate (siakis wpis) niby go przywrocilem....Wazne ze jakos mi sie udalo. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mo to ma cos z tym wspolnego...A mam pytanie, jakie mają możliwości, by to rozpoznać? Przykładowo, nie jest posiadany klucz produktu FCKGW tylko inny. Jak to może wpłynąć na tych userów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...