kuicets Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mam ostatnio taką zachciankę, aby wywalic sobie komputer na strych (gdzie jest zimno - wiadomo o co chodzi :D), a przy okazji nie denerwował by mnie hałas. Chcę jednak, aby na górze była jedynie buda, a monitor z myszką i tak dalej na dole. Potrzeba mi do tego wszelkich możliwych kabli komputerowych o długości 10-15 m. O ile całą resztę sobie sam znalazłem to poniższych pozycji za cholere nie moge znaleźć: Kabel DVI-D single link 15m Kabel "myszkowo - klawiaturowy" - 2x15 m Te kable ewentualnie, mogą być 10m, choć wolałbym miec zapas. Jeżeli ktoś znajdzie to prosze o linka. Czy wogóle aż takie długie istnieją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 dowiedz sie czy nie bedziesz mial zaklóceń w obrazie bo cos mi sie zdaje, ze bedziesz mial...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hmmm a jak będziesz wkładał płytkę do cd-romu ? hop sium po schodkach na stryszek i z powrotem ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 To znaczy strych mam zaraz po schodach z mojego pokoju, także z CD-ROMem spoko :D:D. I tak rzadko wkładam rzeczy do niego :D:D A co do zakłóceń to nie wiem. Mieszkam w domu jednorodzinnym, nie mam nic na radiowego w domu. Mysle, że byloby git. Jedyne co mnie gryzie to cena takiego kabla. Widiałem DVI-D 5m za cos koło 60zł. Jeżeli wogole jest 10-15 m to na pewno koło bańki stoi. Ewentualnie moge walnąc D-sub, ale wtedy wiecie - nie po to sie kupuje LCD z DVi zeby jechac na D-sub...:( Jak cos znajdziecie, to wiecie co robić :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminate_bot Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam Najdłuższe przedłużacze ps/2 jakie znalazłem miały 10 m, dłuższych nigdzie indziej nie widziałem. Są sprzedawane na allegro!! Link : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40912910 Co do kabli dvi-d , to nigdzie nie było takich długich!! Najdłuższe jakie spotkałem to 5m. :mur: Jednak jeśli ci się chce możesz poszukać na http://www.monitor.pl/bxa/?id_kategorii=64&strona=1&nonews=1. Mają tam bardzo dużo osprzętu do monitorów. Mam nadzieję że pomogłem pzdr. Terminate_bot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hm.. wydaje mi sie ze w rachube wchodzi jedynie samorobka :> tnij, lacz chulajduszo :D Chodz niewidomo co to moze sie pojawic na monitorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...