Skocz do zawartości
kuicets

Kable Przedłużające 15m - Gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ostatnio taką zachciankę, aby wywalic sobie komputer na strych (gdzie jest zimno - wiadomo o co chodzi :D), a przy okazji nie denerwował by mnie hałas. Chcę jednak, aby na górze była jedynie buda, a monitor z myszką i tak dalej na dole. Potrzeba mi do tego wszelkich możliwych kabli komputerowych o długości 10-15 m. O ile całą resztę sobie sam znalazłem to poniższych pozycji za cholere nie moge znaleźć:

Kabel DVI-D single link 15m

Kabel "myszkowo - klawiaturowy" - 2x15 m

Te kable ewentualnie, mogą być 10m, choć wolałbym miec zapas.

Jeżeli ktoś znajdzie to prosze o linka.

Czy wogóle aż takie długie istnieją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy strych mam zaraz po schodach z mojego pokoju, także z CD-ROMem spoko :D:D. I tak rzadko wkładam rzeczy do niego :D:D

A co do zakłóceń to nie wiem. Mieszkam w domu jednorodzinnym, nie mam nic na radiowego w domu. Mysle, że byloby git. Jedyne co mnie gryzie to cena takiego kabla. Widiałem DVI-D 5m za cos koło 60zł. Jeżeli wogole jest 10-15 m to na pewno koło bańki stoi. Ewentualnie moge walnąc D-sub, ale wtedy wiecie - nie po to sie kupuje LCD z DVi zeby jechac na D-sub...:(

Jak cos znajdziecie, to wiecie co robić :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Najdłuższe przedłużacze ps/2 jakie znalazłem miały 10 m, dłuższych nigdzie indziej nie widziałem. Są sprzedawane na allegro!!

Link : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40912910

Co do kabli dvi-d , to nigdzie nie było takich długich!! Najdłuższe jakie spotkałem to 5m. :mur: Jednak jeśli ci się chce możesz poszukać na http://www.monitor.pl/bxa/?id_kategorii=64&strona=1&nonews=1. Mają tam bardzo dużo osprzętu do monitorów.

Mam nadzieję że pomogłem

pzdr.

Terminate_bot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi