FastlY Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Nie chodzi mi tu o erotyczną scenę waszego życia ;), lecz o to bez jakich czynności, rzeczy nie możecie przeżyć dnia. zacznę od siebie : - dzień bez peceta- nie było dnia (pewnie większość tak ma ;)) - drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte - wokół komputera przynajmniej jeden kubek/talerz musi stać przynajmniej 24h - nie lubię spać na prześcieradle, choć muszę ;) - jedzenie tuż przed snem - jak jestem na dworzu cały czas pluje -... jak sobie przypomnę dopisze Teraz czekam na wasze czasami głupie przyzwyczajenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Nie chodzi mi tu o erotyczną scenę waszego życia ;), lecz o to bez jakich czynności, rzeczy nie możecie przeżyć dnia. zacznę od siebie : - dzień bez peceta- nie było dnia (pewnie większość tak ma ;)) - drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte - wokół komputera przynajmniej jeden kubek/talerz musi stać przynajmniej 24h - nie lubię spać na prześcieradle, choć muszę ;) - jedzenie tuż przed snem - jak jestem na dworzu cały czas pluje -... jak sobie przypomnę dopisze Teraz czekam na wasze czasami głupie przyzwyczajenia ;) 1246041[/snapback] Ja nie pluje i nie śpie na prześcieradle bo nie lubię. Reszta to bym wypisał to samo co ty tylko ze taleze stoją tak co najmnije 48h :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 JW. ... i jeszcze bez soku pomarańczowego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 widzę że jestem waszym GURU ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 nie mam zadnych takich nawykow, moglbym codziennie robic co innego i nie byloby mi zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ha, dzień bez kompa mnie by się podobał :] (trzeba chyba wkońcu gdzieś pojechać) Muszę umyć się 2x dziennie oraz codziennie myć włosy i naczej jestem zły ;] Nie lubie spać ubrany, tzn. śpię w bokserkach, nie myślcie sobie niewiadomoczego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 - dzień bez peceta- nie było dnia (pewnie większość tak ma ;)) - drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte - wokół komputera przynajmniej jeden kubek/talerz musi stać przynajmniej 24h - nie lubię spać na prześcieradle, choć muszę ;) - jedzenie tuż przed snem - jak jestem na dworzu cały czas pluje -... 1246041[/snapback] ja odejme stad motyw z przescieradlem i plucie (laska mnie oduczyla), a dodam rower i moja ukochana druga polowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 nie mam zadnych takich nawykow, moglbym codziennie robic co innego i nie byloby mi zle 1246070[/snapback] Z Twoich ust jakoś dziwnie to brzmi;] :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja to chyba niewytrzymalbym bez mojej stokrotki 'MONI" buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzia slonko, i bez mojego kompa ostatniowruilem z impezy o 4 rano i musualem go odalioc (mojego kocjanego celka 1.0 _ uwielbiam go i kocam tweaka pl aleto mozer dlat5ego ze zam totalnom srube -przepraszan was wszystich ale zaraz bedzie zgon tyrzymcie sie twokowsde chlopyu, py Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Chociaz pare fragow :] . Znaczy poki nie siedze przed kompem to wytrzymuje, ale jak juz usiade to musze cos ustrzelic :] Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 bez browara nie pracuję przy kompie bo ciężko w klawisze trafić :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 no nie wiem... Moze tak: jak juz siedze w sieci, to nie moge nie wpasc na Tweak (a ostatnio theCrims) Jak jade autem, to pierwsze co robie to szukam panelu do radia i wlaczam (zanim jeszcze zlokalizuje kluczyki) Poza tym chyba tylko jeden codzienny nawyk- "pij mleko, bedziesz wielki" :lol: i prosze sie tu nie smiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 1246278[/snapback] wazelinka pociekła :P ja sie dołączam do berkuta ... nie ma takiej rzeczy bez ktorej bym dnia ie przezyl.. poza jedzeniem i piciem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hmm chyba nie ma takiej czynnosci. chociaz jak nie po filozofuje sobie na temat nedznosci zywota mojego to jakos dziwnie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja nie wytrzymam jeśli conajmniej raz dziennie nie zobacze sie z moją dziewczyną :D :D a tak pozatym tym to nie mam takich nawyków poza zimnym browarkiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :] 1246140[/snapback] dolanczam sie do kolegi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Co do talerzy/szklanek to ja mam zakamuflowane w kazdym ciemnym zakamarku, czasem jem obiad np w srode a talerz wynosze w niedziele rofl, bo wtedy wlasnie probuje ogarnac po calym tygodniu pokoj bo nie da sie juz normalnie w nim poruszac. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez loco_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a ja nie moge przezyc bez spojrzenia/rozmowy/jakiejkolwiek oznaki zycia pewnej osoby ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Z tymi zamknietymi dzwiami to serio jakies dziwne zboczenie jest. Po za tym rano po przebudzeniu się : do kibelka, potem do kuchni zrobić sobie kawe, potem właczam kompa, porane wiadomości na onecie. W ciągu dnia kilka razy kawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Bez chociaz jednego kawalka Metallicy dzien uznaje za stracony :] No drzwi zamkniete zawsze mam, ale to z innego powodu - jak slucham muzy, to rodzice wychodza z siebie i staja obok (no ale norweski i irlandzki metal , gothic i trash metal jakos dziwnie na nich wplywaja ]:> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 PC Kom Mp3 :wink: I jak ktoś już tu napisał zamknięte drzwi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 z tymi drzwiami to naprawdę jest coś mój brat to wchodzi do pokoju, nie zamyka drzwi i siedzi i nic mu nie przeszkadza u mnie to jest tak, że wnie wnerwia jak ktoś przejdzie obok, a co gorsze zajrzy do środka :/, ale zamykam jak ktoś już wspomniał przy słuchaniu muzyki, wtedy to obowiązkowo, bo zaraz nadchodzą służby porządkowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Podobnie jak Jin, bez codziennej gry w ET!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja nie moge sie obejsc bez wlaczenia kompa... czasem nawet nic na nim nie robie tylko go wlaczam wylaczam monitor ( no i jakies p2p ) i robie cos innego ( ale to rzadko :P ) poprostu dzwiek komputera , wiatraczkow mnie uspokaja :) no i te drzwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 U mnie podobnie z tymi drzwiami,mama jakoś nie lubi metalu :D i trzeba dzwi zamykać. Pozatym musze raz dziennie sobie pograć bo inaczej jakoś dziwnie sie czuje (naług chyba ;) ) a i bym jeszcze zapomniał! przynajmniej raz dziennie posłuchał muzy z wykorzystaniem subwoofera (własnej roboty) luuubie bassy :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...