LPC Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 zasadniczo to bez powietrza którym oddycham trudnowytrzymać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nie moge wytrzymać jak nie posiedze na kompie przynajmniej 1 godzinke dziennie nie moge wytrzymać jak nie ponarzekam sobie troche na brak kasy i na szkołe nie moge wytrzymać jak mam gdzies porozrzucane talerze z żarciem, np kolo kompa albo przed telewizorem. czuje sie źle kiedy nie wyjde na dwór, albo gdy marnuje wolny czas na głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hmm bez kompa moze jakos przezyje, ale moj najroszy nawyk to dziewczyna nie moge nie myslec o niej :) a drugi to TWEAK jak sobie nie poczytam to sytracony dzien, UWAGA to forum uzależnia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 komórki / gg / cs:s / dziewczyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hmm bez kompa moze jakos przezyje, ale moj najroszy nawyk to dziewczyna nie moge nie myslec o niej :) a drugi to TWEAK jak sobie nie poczytam to sytracony dzien, UWAGA to forum uzależnia! 1255346[/snapback] No ja już moge powiedzieć ze jestem uzależniony od TWEAKA na maxa jak nie wejde kilkanaście razy wiecej już nawet nie licze.Z 50 razy dziennie wchodze na forum na bank :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Potwierdzam :) Jak nie napisze przynajmniej 1 posta dziennie to jestem chory i ofkors wściekły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Nie no 1 post dziennie to obowiazkowa... Absolutne minimum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 moim codziennym zboczeniem są parówki paprykowe Morlinki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Jadles z serem? Kurcze nic tego sera w srodku nie ma ;] A tak w ogole. Zawsze musze wejsc na aqq, potem na swoje forum, potem na tweaka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 blech ! z serem ochyda.... z papryką to już inna bajeczka ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 classic !! tylko zwykle, reszta jest ochydna, zwlaszcza te z serem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 OT :lol: co wy na parówkach cały czas jedziecie ??? mi może z raz zdarzy się w tygodniu jeść. Ps. Jedliście parówki zapiekane w cieście pizzowym z dodatkiem sera, pomidora, ogórka kiszonego (albo z czym kto woli ) ???? mniam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 OT :lol: co wy na parówkach cały czas jedziecie ??? mi może z raz zdarzy się w tygodniu jeść. Ps. Jedliście parówki zapiekane w cieście pizzowym z dodatkiem sera, pomidora, ogórka kiszonego (albo z czym kto woli ) ???? mniam ;) Dawaj przepis jak to zrobić!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 laptop, najlepszy przyjaciel biednego studenta:P nie ma to jak hl2 w pociagu:P i te dziwne spojrzenia ludzi. hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 laptop, najlepszy przyjaciel biednego studenta:P nie ma to jak hl2 w pociagu:P i te dziwne spojrzenia ludzi. hehehe 1257492[/snapback] hehe zapewne bym zagadał do ciebie hehe, w hl2 w pociagu to musi byc extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 heh no w sumie, ale rowniez niebespieczne. nie wszystkim sie podoba, ze ktos ma "troche" wiecej kasy:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Hehe dzień stracony, gdy w szkole niepozbijamy się tak dobitnie z kogoś albo niezrobimy czegoś naprawde głupiego, a w domciu dzień bez PC dniem straconym no chyba że jest coś ciekawszego np jakiś ciekawy wyjazd z delegacją (%) no ale wiadomo ze bez przesady i najlepiej z driverem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja nie moge przezyc dnia jak jakis jaj nie poodwalam. Zanudzilbym sie ostro bez tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja wlasnie zdalem sobie sprawe ze nie moge zyc bez przyklejonych tematow na oslej i grach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 fajka, tatra, gg i cod po lanie z kumplami ;) a do tego KONIECZNIE zamknięte drzwi (jak są otwarte nieswojo sie czuje) a co do jedzenia to 2x kromka chleba pomiędzy przysmak/szynka i duuuużo majonezu ;) PS. mój brat też codziennie parówki wchłania... :/ ja bym nie dał rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dawaj przepis jak to zrobić!! :D 1257415[/snapback] to już może nie ten topic, ale jak chcesz ;) odrazu się przyznaje że ja sam wszystkiego nie robię ;] a więc musisz zrobić najpierw ciasto jak do pizzy (z drożdżami) nie wiem jak to się robi podczas gdy ciasto rośnie przygotowujesz składniki, czyli kroisz parówki wzdłóż i na pół (wychodzi 8 kawałków) do tego musisz mieć kawałki sera, według uznania dodatki np. kiszony ogórek, papryka konserwowa, pomidor itp rozwałkowujesz ciasto, kroisz okrąg na krzyż, powstają niby "trójkąty" , kładziesz na to skłądniki parówki ser etc, zawijasz i do piekarnika na ok 15min (aż się ciasto zarumien) temp ok 150 C na koniec: Smacznego !!! ps. ciekawe kto go wykorzysta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a co do jedzenia to 2x kromka chleba pomiędzy przysmak/szynka i duuuużo majonezu ;) Majonez roxx :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 pónka, herbaty, pomemlania mojego kota ( :ploom: ), discovery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 bez rozmyslan, marzen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) bez dostania kopa w dupe od zycia :D Edytowane 5 Lutego 2005 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Cmx masz coś do majonezu ? :> wypas szama. w sumie jak majonezu nie ma to tą strate zatelewam odpowiednią ilością piwa (tatrą oczywiście) i jest dobrze :D heh a do co forum! uzależnia. i to jest prawda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 @FastlY Myslałem ze to będzie mniej skomplikowane, bo ja noob w kuchni, jak matka wróce jej o tym powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Bez kompa, tweaka, dobrego piwka i spotkania z qmplami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (...), pomemlania mojego kota (...) 1259092[/snapback] ROFL :lol: @FastlY Myslałem ze to będzie mniej skomplikowane, bo ja noob w kuchni, jak matka wróce jej o tym powiem :D 1259233[/snapback] Nie ma tam nic, aż tak skomplikowanego, jedyny problem może być z ciastem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ROFL :lol:No co ? Lubię mojego kotka :rolleyes: (jest puszysty i fajnie się go memla.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...