pedr0 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 heh: chyba w tej kolejności: -PC -kissing my girlfriend -one beer:) -pare rzeczy o ktorych lepiej nie mowic:) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja nie przeżyje bez przeglądnięcia sobie najnowszych postów o sprzecie komputerowym na o2.pl. NIE MA NIC LEPSZEGO (BARDZIEJ ROZBRAJAJĄCEGO) OD TEGO. No i jasne - dzień bez "ten tego" też nie jest dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja nie moglbym zyc bez wlaczenia kompa... szum wiatrakow i odglos speakera koji mnie bardziej niz beethoven ;), poza tym Muuuuuuzyka i Tweak ale komp na pierwszym miejscu. No i jeszcze jest zima i jak jest ponizej zera to ciezko sie jezdzi na rowerze a bez dnia porzadnego wycisku w STREECIE tez sie ciezko zyje :).... jak sie taka pogoda dluzej utrzyma to sie nabawie choroby psychicznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 bez... - snow i pobudki nie wczesniej niz o 14 - pradu... - myslenia - kobiety ( w ograniczonym stopniu :-P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Ostatnio wogole mi sie ciezko zyje bo wlasnie stracilem to bez czego sie nie da zyc normalnie :/ Od 3 miesiecy swiruje i chodze plecami do przodu, ale oprocz mojej jedynej milosci to nie wyrobie bez : - paczki fajeczek dziennie :) - PC - Wypicia szklanki zimnego mleka :) - musze zjesc przynajmniej jednego cukierka :) - aaaa, no i od 3 miesiecy nie wytrzymam dnia bez 3 Lechow Premium :) Edytowane 7 Lutego 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 bez muzyki, jestem od niej uzalezniony. Za norme uwazam rozniez net.. ale głownie kontakt z ludzmi, bo jednak nie cierpie być ograniczony nie posiadajac własnie dostepu do gg i forum ;) mecze sie :P Ale muzyka na 1. miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 patrz podpis... 2 w 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Bez kompa, netu i eMula (godzinami mogę patrzeć się w statystyki; to już jest jakieś chore :mur: )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) - bez cs'a - bez wyduźdania mojego kochanego kukifasa, czyli włochatego kocura - bez żubra (może nie codziennie, choć bardzo często tak się dzieje) - bez wyjścia na dzielnice Edytowane 9 Lutego 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 muzyka, muzyka, muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 bez fajek, zobaczenia mojej dziewczyny, piwka wieczorem (no czasem się zdaży że wytrzymam),,, napisał bym że bezkompa i tweaka ale była by to półprawda,,, w wakacje nie było mnie po kilka tygodni i... w sume bawiłem się na tyle dobrze że nie tęskniłem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Nie chodzi mi tu o erotyczną scenę waszego życia ;), lecz o to bez jakich czynności, rzeczy nie możecie przeżyć dnia. zacznę od siebie : - dzień bez peceta- nie było dnia (pewnie większość tak ma ;)) - drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte - wokół komputera przynajmniej jeden kubek/talerz musi stać przynajmniej 24h - nie lubię spać na prześcieradle, choć muszę ;) - jedzenie tuż przed snem - jak jestem na dworzu cały czas pluje -... jak sobie przypomnę dopisze Teraz czekam na wasze czasami głupie przyzwyczajenia ;) 1246041[/snapback] -fajki -zielona herbata -wszelakie naczynia wokolo komputera ;) -zamkneiet drzwi od pokoju -muzyka -czesto po pokoju trzeba chodzic slalomem jak sie na podlodze ze 'sprzetem' rozlorze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 - gitary - Quakea 3 - allegro (okazji trzeba szukac :-P ) - spotkania z kumplami w szkole i poza nia - jak kolega wyzej napisal "zamknietych drzwi do pokoju" Jak cos mi sie przypomni to jeszcze dopisze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denoss Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja też drzwi mam zamknięte, a moje potrzeby to conajmniej raz w roku iść do spowiedzi, w niedziele i święta we mszy św. musze uczestniczyć przesłuchać taśmy Kazika i Dezertera oglądnąć pre czasopism z życia kobiet, napić sie dobrego polskiego piwa lub wina,spalić coś iść na melanż i chyba tyle jak coś jeszcze to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 qrdens u mnie podobnie. Drzwi zamkniete ( mamuska notorycznie wyprowadza mnie z równowagi psychofizycznej nie zamykajac wrót do mej jaskini ) , od miesiaca my girl :razz: qrdens za pieknie z nia jest :D, dalej c-s . 5 lat gry i ODINSTALOWAŁEM bo maturka sie zbliza. Zbyt wiele czasu mi zajmowała ta wspaniala gra, ale jeszcze nie powiedzialem jej papa . w wakacje miedzy bzykankami bede ostro napierac w c-s. Oprócz tego codziennie cwiczyc( salta , rozciaganie, papki , stanie na rekach itp.) no i komp :) we wszystkich aspektach. amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Conajmniej 6 h snu w nocy :) Bez kompa wytrzymam, ale po co sie katowac :) moze inaczej, nie dnia ale tygodnia nie przezyje bez jakiegos niezlego reseta na weekend :) Alkoholizm? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 w tych naczyniach wokol kompa i zamknietych drzwiach cos jednak jest ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Bez narzeczonej Bez kompa Bez odwiedzin forum dzikie.net B) Bez odwiedzin forum tweak-a Ciężko jest bez fajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...