THORGAL Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie mam pojecia jak usunac wpisy hasel jakie wyszukiwalem w przegladarkach WP, Google itp :( To powinno byc w rejestrze ale gdzie ? I dlaczego jak wpisuje w regedit jakies haslo to nic sie nie wyswietla a wpisuje hasla ktore napewno sa w rejestrze ? Winda 98 Zmienilem troszke ten poscik ale zrobilo sie pikantniej :) ja uznaje ze temat na dzial oprogramowanie sie skaonczyl wiec moga adminy to zwalic ;) do oslej laczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 moze tego nie ma w rejestrze? Narzedzia -> Opcje internetowe -> zakladka Zawartosc -> Autouzupelnianie -> Wyczysc formularze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie mam pojecia jak usunac wpisy hasel jakie wyszukiwalem w przegladarkach WP, Google itp :( To powinno byc w rejestrze ale gdzie ? I dlaczego jak wpisuje w regedit jakies haslo to nic sie nie wyswietla a wpisuje hasla ktore napewno sa w rejestrze ? Winda 98 A czemu chcesz to usunąć :lol: coś nieprzyzwoitego szukałeś :wink: Jeśli nie chcesz kasować wszystkich, to musisz w tej wyszukiwarce rozwinąć listę (chyba trzeba nacisnąć strzałkę w dół) i każdy, który chcesz usunąć zaznaczasz i naciskasz delete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 moze tego nie ma w rejestrze? Narzedzia -> Opcje internetowe -> zakladka Zawartosc -> Autouzupelnianie -> Wyczysc formularze Tak to jest to :) dzieki a czego szukalem, ;) oczywiscie golych bab ;) bardzo golych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a czego szukalem, ;) oczywiscie golych bab ;) bardzo golych ;)Hehe :lol: Ja preferuje zdjecia ubranych (ale skapo :)), to bardziej pobudza wyobraznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katja Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 THO, stary chłop a głupi :D a na co Ci te gołe baby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 THO, stary chłop a głupi :D a na co Ci te gołe baby?No tak wiedzialem ze mnie nakryjesz :P Gole baby sa po to zeby sie na nie gapic i ja mialem taka faze ze chcialem sie pogapic :) bo osobiscie uwazam ze gole chlopy to porazka a co Ty o tym myslisz ? :twisted: :twisted: he he po malu robi sie pikantny ten post :) moze jeszcze jakies kolezanki wpadna :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katja Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 hehe, a jak THO sądzisz? Ja tam wolę się jednak na chłopinę pogapić niż na babsztyla gołego jakiegoś, ale ta się tylko gapić i nic... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehe, a jak THO sądzisz? Ja tam wolę się jednak na chłopinę pogapić niż na babsztyla gołego jakiegoś, ale ta się tylko gapić i nic... :DNie rozumiem Twoich upodoban ale w sumie to dobrze :) z drugiej strony dwie panie to tez ladny widok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Niepotrzebnie usuwać :!: Następnym razem będziesz musiał szukać od nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Niepotrzebnie usuwać :!: Następnym razem będziesz musiał szukać od nowa :D Wlasnie wlasnie...gdzie ja mam ta stronke :)...moze zaloze jakis notatnik ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...