Skocz do zawartości
THORGAL

jak usunac wpisy wyszukiwania w przegladarkach-pikantny post

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam pojecia jak usunac wpisy hasel jakie wyszukiwalem w przegladarkach WP, Google itp :(

To powinno byc w rejestrze ale gdzie ?

I dlaczego jak wpisuje w regedit jakies haslo to nic sie nie wyswietla a wpisuje hasla ktore napewno sa w rejestrze ?

Winda 98

Zmienilem troszke ten poscik ale zrobilo sie pikantniej :) ja uznaje ze temat na dzial oprogramowanie sie skaonczyl wiec moga adminy to zwalic ;) do oslej laczki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojecia jak usunac wpisy hasel jakie wyszukiwalem w przegladarkach WP, Google itp :(

To powinno byc w rejestrze ale gdzie ?

I dlaczego jak wpisuje w regedit jakies haslo to nic sie nie wyswietla a wpisuje hasla ktore napewno sa w rejestrze ?

Winda 98

A czemu chcesz to usunąć :lol: coś nieprzyzwoitego szukałeś :wink:

Jeśli nie chcesz kasować wszystkich, to musisz w tej wyszukiwarce rozwinąć listę (chyba trzeba nacisnąć strzałkę w dół) i każdy, który chcesz usunąć zaznaczasz i naciskasz delete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THO, stary chłop a głupi  :D a na co Ci te gołe baby?

No tak wiedzialem ze mnie nakryjesz :P

Gole baby sa po to zeby sie na nie gapic i ja mialem taka faze ze chcialem sie pogapic :) bo osobiscie uwazam ze gole chlopy to porazka a co Ty o tym myslisz ? :twisted: :twisted:

he he po malu robi sie pikantny ten post :) moze jeszcze jakies kolezanki wpadna :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi