kartofel Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 witam wszystki mam pewien problem z obudowa poniewaz blacha zewnetrzna jest jak calosc i chcialbym to przerobic na cos takiego ze obudowa budy :-| jest jednoscia :-P czyli wszystko naraz musze sciagnac a chcialbym to podzielic na trzy czesci mam material nato tylko nie wiem jak zamontowac gore i co zrobic aby boczne sciany sie trzymaly zarowno u gory jak i na dole ale mieszam :blink: mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie chociaz nie latwo :-P postaram sie zamiescic fote orginalna i przerobiona w jakims programi dla ulatwienia z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ludzieeeee!!!! polska jezyk trudna jezyk!!!! znaczy ze pokrywa obudowy to jest blacha wygieta w 2 miejscach, wyglada jak wielka litera C?? czyli prawy bok laczy sie z gora a ona z lewym bokiem ??? jezeli tak to muszisz przeciac po liniach giecia gore przymocowac na stale (nity, klej) a mocowanie bokow to sprawa wyglada tak ze musze wiedziec jakie i gdzie sa haki na blasze i gdzie sa mozna wstawic sruby do obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :blink: przykro mi chciałem - niezrozumiałem...... :sad: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No to ja zaryzykuję, bo *chyba* wiem o co koledze biega... Ma obudowę taką jak były kiedyś stare AT, czyli boki z górą stanowią jeden element, nie jak w porządnym ATXie 2 boczne panele, plus przytwierdzona na stale góra obudowy. Zgadłem? Moja rada: rozciąć całość, to raz. dwa: górę zrobić z tego materiału co go tam masz. Wyprofilować, przynitować lub przykręcić. Do niej dorobić jakieś haczyki, tak, żeby było o co na górze zaczepić panele boczne. Na panelach bocznych dospawać elementy chwytające haczyki w panelu górnym. Ale wg mnie gra niewarta świeczki, w czasach kiedy używanego ATXa można mieć za 15-30 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartofel Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dzieki wielke chodzi dokladnie o to o czym mowi kolega shch00r tylko ze to jest obudowa ATX dzisiaj pojde do znajomego pozyczyc aparat jak beda foty to zrozumie wiecej ludzi pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A moze zamiast czekac na aparat z laski swojej zaczniesz uzywac kropek, przecinkow i innych takich tam dupereli? Kropka wyglada tak --> . Przecinek wyglada tak --> , Kropka jest z prawej strony klawiatury z literkami, miedzy przecinkiem a ukosnikiem (slashem), natomiast przecinek jest pomiedzy kropka a literka M (drugi rzad od dolu, blisko szerokiego klawisza zwanego spacja). Pamietaj jeszcze zeby po kropce zaczynac z duzej litery i wszyscy beda szczesliwi. Na temat problemu- poczekam na zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...