Qba666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Mam pewien problem z instalacją karty SoundBlaster Live! Mianowicie po włożeniu karty i odpaleniu kompa sprzęt jest wykrywany (dymek w prawym dolnym rogu: znaleziono nowy sprzęt) po czym po paru chwilach komp się zawiesza. Było tak zarówno w przypadku wersji 5.1 jak i podstawowej. Czym może być to spowodowane? Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a wylaczyles w biosie ac'97? zacznij od tego pozniej sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 oczywiście że wyłączyłem. ale instalowałem do niej sterowniki wczesniej. moze to ma wpływ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) piekna zasada mowi instalujac nowe stery wy... stare wiekszosc problemow ze sprzetem(zwisy/niska wydajnosc) wiaze sie z nadpisywaniem driverow. dokladne czyszczenie z resztek starych i powinno dzialac idealnie edit zeby nie bylo:no dobra nie wiekszosc tylko czesc :wink: Edytowane 30 Stycznia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba666 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Dzięki. Spróbuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 wloz karte do innego slotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacoob Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 wloz karte do innego slotu. 1246967[/snapback] spróbuj też zarezerwować w biosie przerwanie 5 dla tej karty, może jakaś inna karta rozszerzeń sobie je przywłaszczyła, a karty sb bardzo lubią to przerwanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 najpierw zmień slot !!! Też miałem problemy z tą kartą : była wykrywana ale nie działała , wariowała ale zmieniłem kila razy slot , wyjąłem wszystko i sprawdzałem po kolei , przeczytaj też w książeczce od płyty jaki slot jest najlepszy dla dźwiękówki :) w niektórych instrukacjach płyt jest napisane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 wloz karte do innego slotu. 1246967[/snapback] dokładnie jak pisze kolega :) w niektórych slotach nie działa live poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...