Felson Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Huh, wiem ze to nie gielda ale pare ogloszen juz bylo, wiec mnie moze nie okrzyczycie za bardzo :? Moge zwiezc z USA pamiec Samsung, Winbond albo AIB (jakis dziwny wynalazek) oznaczona jako DDR 3500 czyli 433 MHz. Parametry wg danych sklepu to: CL 2.5 6-3-3 2T Timings 433(217)MHz 184 Pin Dimm 6 layer ultra low noise PCB heat spreader Cena za kostke 512 MB wynioslaby ok 850 zl. Moge zmiescic w kieszeni 1-2 kostki moze na cle nie wykryja :twisted: Acha, bede w Polsce okolo 20 listopada.... Czy ktos zainteresowany :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Huh, wiem ze to nie gielda ale pare ogloszen juz bylo, wiec mnie moze nie okrzyczycie za bardzo :? Moge zwiezc z USA pamiec Samsung, Winbond albo AIB (jakis dziwny wynalazek) oznaczona jako DDR 3500 czyli 433 MHz. Parametry wg danych sklepu to: CL 2.5 6-3-3 2T Timings 433(217)MHz 184 Pin Dimm 6 layer ultra low noise PCB heat spreader Cena za kostke 512 MB wynioslaby ok 850 zl. Moge zmiescic w kieszeni 1-2 kostki moze na cle nie wykryja :twisted: Acha, bede w Polsce okolo 20 listopada.... Czy ktos zainteresowany :?: Nie przesadzaj z tymi kieszeniami :) Jak wlozysz do bagazu podrecznego to nie sadze bys mial jakies problemy( przy malej ilosci). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...