Skocz do zawartości
P1T3RR0

Zegarynka Za 300 Złociszy...

Rekomendowane odpowiedzi

mam cos takiego

http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=2&id=368

http://www.zibi.pl/grafiki/produkty/EF-107D-7A_604.jpg

i naprawde polecam, matowa szliwowana stal, szklo sferyczne mineralne, ogolnie ciezki do zniszczenia i wpelni wodoszczelny... a i wydaje mi sie ze elegancki.. (dostajesz gware ze bateria bedzie dzialac 10lat ;) a na sam zegarek 6 lat)

Edytowane przez kamien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dołóż trochę i łapaj tego;

1260636[/snapback]

Fajny, wcześniej też zwróciłem na niego uwaę, ale cena...

A rolexa sobie nawet nie pooglądałem bo "aukcja została zamknięta przez pracownika allegro", spóźniłem się...

Z tym tytanowym to już postanowione, wybrałem granatowy i jutro chyba zamawiam.

THX za zainteresowanie i propozycje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie polecam gshock-i .. mam swojego z 5 albo 6 lat juz.... raz wymienialem baterie.. poprostu zero problemow... nie zamienil bym gshocka na zaden inny typ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwa zegarki.

Do codziennych zajec okropnie brzydkiego, niezawodnego, niezniszczalnego G-shocka.

Do koszuli mam takiego delikatnego taniutkiego Sharpa, ktorego dostalem w prezencie i choc warty jest moze z 50 pln to nie oddalbym akurat tej sztuki nawet za kilka setek :)

A bracik dostal na 18 zegareczek za 300pln i go skroili bo byl po sliczny i wygladal na bardzo drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam osobiście zegarek CASIO z serii LINEAGE, nie pamiętam jaki dokładnie model, kupiłem go rok temu. Zegarek jest z tytanu jest zwykły, ma tylko datownik, pokazuje godzine , i jako bonusik podświetlana tarcza. I mi systarczy, i jest bardzo ładny na dodatek.

Mam taki :

CASIO LINEAGE

Ale w moim jest szara tarcza.

Edytowane przez Trendzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi