und3r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Przecież ten "Rolex" to podróba jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 dołóż trochę i łapaj tego; 1260636[/snapback] Podejrzany ten sprzedawca :wink: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 buehehehe ;) Kucyk dorabiasz na sprzedazy zegarkow?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) mam cos takiego http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=2&id=368 http://www.zibi.pl/grafiki/produkty/EF-107D-7A_604.jpg i naprawde polecam, matowa szliwowana stal, szklo sferyczne mineralne, ogolnie ciezki do zniszczenia i wpelni wodoszczelny... a i wydaje mi sie ze elegancki.. (dostajesz gware ze bateria bedzie dzialac 10lat ;) a na sam zegarek 6 lat) Edytowane 6 Lutego 2005 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dołóż trochę i łapaj tego; 1260636[/snapback] Fajny, wcześniej też zwróciłem na niego uwaę, ale cena... A rolexa sobie nawet nie pooglądałem bo "aukcja została zamknięta przez pracownika allegro", spóźniłem się... Z tym tytanowym to już postanowione, wybrałem granatowy i jutro chyba zamawiam. THX za zainteresowanie i propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mnie sie najbardziej podoba to cudo :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40702137 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dla mnie to "cudo" jest ohydne i ma cholernie nieczytelną tarcze :P Ale o gustach sie nie dyskutuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jeszczee mu tylko wodotrysku brakuje :P a tak na poważenie to wybierz ten który ci się bardziej podoba i którego parametry bardziej czy odpowiadają np. wodoszczelność do 300m :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 osobiscie polecam gshock-i .. mam swojego z 5 albo 6 lat juz.... raz wymienialem baterie.. poprostu zero problemow... nie zamienil bym gshocka na zaden inny typ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Założyciel tematu wybrał bardzo ładny zegarek, chyba sam się zdecyduję... dzięki za ten temat, bo mi też pomógł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) mi sie ten podoba;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55237380 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54746898 Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja sprawilem sobie jakis czas temu casio z serii edifice EFA 112 jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam dwa zegarki. Do codziennych zajec okropnie brzydkiego, niezawodnego, niezniszczalnego G-shocka. Do koszuli mam takiego delikatnego taniutkiego Sharpa, ktorego dostalem w prezencie i choc warty jest moze z 50 pln to nie oddalbym akurat tej sztuki nawet za kilka setek :) A bracik dostal na 18 zegareczek za 300pln i go skroili bo byl po sliczny i wygladal na bardzo drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Ja mam osobiście zegarek CASIO z serii LINEAGE, nie pamiętam jaki dokładnie model, kupiłem go rok temu. Zegarek jest z tytanu jest zwykły, ma tylko datownik, pokazuje godzine , i jako bonusik podświetlana tarcza. I mi systarczy, i jest bardzo ładny na dodatek. Mam taki : CASIO LINEAGE Ale w moim jest szara tarcza. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Trendzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Dwa, które najbardziej mi się podobają to: EF 107D albo LIN-169 Ale który wybrać :unsure: i żeby tak chociaż była podświetlana tarcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...