KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 witam,kuzyn kupił GF2 MX 400 kupił do tego kabel euro-svideo 10m,najnowsze sterowniki i cały czas obraz negatyw,zmieniałem na wszystkie mozliwe pal-g ntfc etc i caly czas to samo,zmieniłem kabel na czincz euro,podłaczylem tak jak u mnie na radeonie i nadal czarno biale,moze karta jest trzaśnieta?prosze o pomoc bo mozna ją oddac w ciagu 2 tyg. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hmm czarno biale to nei negatyw :/ pozatym to tez kolorowe pozatym chyba pal bg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 hmm czarno biale to nei negatyw :/ pozatym to tez kolorowe pozatym chyba pal bg :) 1246593[/snapback] no ale co trzeba zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Moja znajoma ma taki sam problem na Radku 9200 (chyba) obraz iest puszczony kablem S video do euro (przejściówka ma napisane Video in) Czy to jest wina sterownika, przejściówki czy telewizora? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...