chamster Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mam zamiar podlaczyc szerokopasmowe lacze 1mb w dialogu i je podzielic na 5 komputerow. Dlatego mam zamia kupic jakis router. Niestety wiekszosc z nich posiada 4 wyjscia sieciowe. Wiem ze istnieje pewien model D-Link'a DL-707p ale slyszlem ze sa z nim problemy, a dokladnie chodzi z zawiechy. Czy moglibyscie mi doradzic jakis model wielowejsciowego routera ktory nie sprawial by problemy oraz bylby w granicach 300-350zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVader Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 zawsze mozesz kupic 4 portowego i podlaczyc do niego switcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Moze cos takiego Ovislink SR801 , posiada 7 portów Lan, niestety nieznam ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamster Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 zawsze mozesz kupic 4 portowego i podlaczyc do niego switcha 1246521[/snapback] Odpada opcja z dodatkowym switchem lub hubem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Panowie , może ktoś z was potrafiłby doradzic jakiś żarządzalny Router z FireWallem i przynajmniej jakimś prostym podziałem/przydziałem transferów dla poszczególnych userów za pomocą MAC adressów sieć DSL 2Mbity 25 osób z tego co słyszałem dobre sprzęta tego typu kosztowały jeszcze rok temu ponad 2 tysiaki moze znajdzie sie coś w cenie okolo 1000zł ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Poszukaj sobie Us Robotics 9105.. jego cena nie przekracza 300zł, a powinienes miec tam wszystko czego chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Salomon Dzięki kto pyta i szuka ten nie błądzi ;) Ten : Us Robotics 9105 nie posiada możliwości przydzielania/ograniczania transferów wprawdzie posiada skromne możliwości nadawania priorytetów poszczególnym usługom ........ i do tego zalecany tylko do NEO+ Znalazłem rodzynka ,a dokładnie dostałem SupeSzybką odpowiedź z firmy do kórej napisałem ,to są Handlowcy ! ! którzy odpowiadają na maile w ciagu 30 minut i do tego o godzinie 00:40 ! ! firma : http://www.inter-comp.pl/?strona=support Router : Repotec IP0613B opisu tu: http://www.repotec.com/broadband_router/RP_IP0613B.htm Cena w polsce okolo 660-710zł Z opisu i symulacji konfiguracji !! Super !! teraz trza znaleźć info jak sprawuje sie u ludzi Reasumując teraz szukam niezależnych testów opisów tego Routera : Repotec IP0613B Edytowane 9 Lutego 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...