w1wlodek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Problem jest taki ze moj Radek 9700p 256bit nie przechodzi game testu 4 (MOTHER NATURE) w 3D Marku 2003 :? jakie efekty wykorzystóje ten test i które elementy k.Graficznej obciąrza najbardziej? do testu 4 przechodzi normalnie wszysko ok a na 4 to napoczątku dobrze potem stopniowo zaczynają zanikać /mieszać sie tekstury i na końcu zwiech a reszta rzecxzy oki np. NFS:U2 full detale 1024x768 6AA/8AF po 2h grania karta tylko jest sredio ciepła sprawdzałem na kilku wersjach sterowników i na omegach też, leką poprawe wnosza 5.1 ale tez zwiesza sie test i mark dalej nie kontynółje testow w tedy tylko ctrl+alt+del :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 moze zmniejsz taktowania o 10-15MHz. nie zmieniales chlodzenia(ukruszony rdzen, dziwne radiatory na pamieci)? moze tez zapusc w ati tool "find max mem/core" i zlookaj czy nie wyskakuja arty na standardowym taktowaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 karta była nie krecona i rdzeń raczej też był cały <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Może reinstal systemu pomoże :P. Sprawa doś dziwna, jak wszystkie gry chodzą to bym się za bardzo nie przejmował. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 reistal nie bo już sprawdzałem i też na innej platformie szprzętowej i to samo :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Może karta jeśli to możliwe ma uszkodzone jednostki Pixel Shader :?: Bo GT4 w 3Dm01 korzysta z DX 8,1. Albo poprostu masz zepsutą instalke lub nie masz zaistalowanego najnowszego patcha do tego marka, jeśli testowałeś na tej samej instalce na różnych kompach. Jeśli nic z tego to nie wiem co może być. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A z ciekawosci - jak zachowuje sie karta w 3DMarku 05 :?: Tez sa takie problemy :?: Moze pobaw sie AGP Apreture Size (mi kiedys pomoglo - na GF3Ti200 dajac 128MB mialem efekty identyczne jak ty, a na 64MB bylo OK) Moze pozmieniaj stery do Gart/Agp Moze przeinstaluj DX9.0c Moze jutro bedzie ok ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 3dmark03 w tescie 4 wykorzystuje jednostki pixel shader 2.0 byc moze masz cos z karta nie tak sprawdz w grze która wykotzystuj ps2.0 Doom3 .. Farcry.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 LOL źle przeczytałem i myślałem że chodzi o 3dm01. Teraz bym napisał to samo co Chaos. Sprawdź gry wykorzystujące DX 9 np. Doom3, FAR CRY, HL2, jeśli w grach bedzie ok to bym sie nie przejmował 3d Markiem. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 thx wszystko fajnie chłopaki tylko karta już do siriusa poszła bo ona najprawdopodobniej uszkodzona jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 no to sobie teraz poczekasz miesiac.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...