Ziemniak Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :) Elo chce kupić telefon najlepiej na allegro do 350 zł jest masa telefonów już można kupić Nec E313 ,Sony Ericsson T630 i tak dalej, wiem ze jest jeszcze dużo innych i tu do was prośba, który wybrać żeby nie żałować. Ten Nec to bardzo ciekawa propozycja:Mp3,zdjęcia 640/480,filmy 352/288, można kupić jeszcze 128 mb, i jeszcze dużo innych bajerów, ale czy to nie jest pic na wodę same bajery, ale w kiepskiej jakości niby zdjęcia fajna rozdzielność, ale czy są rzeczywiście dobrej jakości. Doradcie mi żebym potem nie żałował. Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 :blink: Ludzie poradcie mi coś. Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość myszek1990 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Ja mam Neca e616V. To chyba jest podobny do e313 moze troszeczke lepszy i jest git. Tylko ten e313 to niezla cegla. Taki pilot od telewizora. jak ci wymairy nie przeszkadzaja to bierz. I najlepiej zeby byl bez simlocka bo zdjecie sima troche kosztuje. I nie pisz 2 postow pod soba. Jest przeciez przycisk edytuj. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez myszek1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A jakieś inne telefony bo z tego co wiem Nec nie jest w języku polskim, żadny.Pozdro Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A jakieś inne telefony bo z tego co wiem Nec nie jest w języku polskim, żadny.Pozdro Ziemniak 1248803[/snapback] Do e616v jest już pl soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 eeeeeeeeeeeeee czy ja dobrze widze ?? topic o komórkach i to zaraz pod przeklejonym pbrzymi topiciem o tym mówiącym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wiem że jest przyklejony i tam też już się zapytałem ale mało odpowiedzi jest.Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ostatecznie chyba wezmę Nokię 3650 lub Sagema Mx6.ANpisczie czy wartoitp.Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...