Swordfish Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Siema , mam nadzieję , że mi pomożecie , bo jestem zupełnie ciemny w tych tematach. Czy do karty Creative Audigy 4 Pro można podłączyć zestaw kolumn - subwoofer , głośnik centralny oraz 4x kolumna trzydrożna (nie chodzi mi o głośniki komputerowe) z pominięciem wzmacniacza tj. amplitunera ?? Czy nie będzie kłopotów technicznych (żeby się coś nie zjarało) i czy są na :-P tej karcie muzycznej odpowiednie wejścia ?? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Siema , mam nadzieję , że mi pomożecie , bo jestem zupełnie ciemny w tych tematach. Czy do karty Creative Audigy 4 Pro można podłączyć zestaw kolumn - subwoofer , głośnik centralny oraz 4x kolumna trzydrożna (nie chodzi mi o głośniki komputerowe) z pominięciem wzmacniacza tj. amplitunera ?? Czy nie będzie kłopotów technicznych (żeby się coś nie zjarało) i czy są na :-P tej karcie muzycznej odpowiednie wejścia ?? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi 1247119[/snapback] Podłączyć mozesz ale nic nie usłyszysz. Przecież coś musi ci ten sygnał wzmacniać. Poza tym , jak sobie to wyobrażasz , masz jakiegoś sub'a powiedzmy 80W i do tego kolumny 4*60W co w sumie daje ci 320 Watów . Skąd te kolumny wezmą tą moc?? no bo przecież nie z zasialacza PSU. Wzmacniacz , wzmacniacz i jeszcze raz wzmacniacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...