losiak Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam Mam problem, posiadam laptopa w ktorym mam zainstalowana karte Linksys wpc54g oraz PC-ta w ktorym mam zainstalowana karte Linksys wmp54g. Na laptopie jest teraz zainstalowany windows 2000, a na PC jest XP, i mam problem z polaczeniem tych kart ze soba w trybie ad-hoc, probuje polaczyc sie softem dodanym do kart lecz problem polega na tym ze niby polaczenie jest widoczne lecz gdy sie podlaczam soft pokazuje ze jest polaczony z siecia ad-hoc lecz nie pokazuje jaki ma sygnal, i oczywiscie siec niedziala(probowalem z enkrypcja i bez caly czas ten sam obiaw). Wczesniej na laptopie mialem zainstalowany win XP, i uzywalem oprogramowanie wbudowanego w windows i wszystko dzialalo super. Moze jest jakis uniwersalny soft do kart wirelesowych ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 A nie ma możliwości dalej konfigurowania tym programem spod Win XP ? Nie da się go wgrać na dyskietkę i uruchomić na Win 2000 ? Taka możliwość jest ze zwykłym kreatorem sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...