soql Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam - czy ktoś sprawdzał już te biosy Merlina do 8RDA+ (są tutaj jakby co - http://k7jo.de/8rda+/ ) - prosiłbym o opinie i wrażenia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam - czy ktoś sprawdzał już te biosy Merlina do 8RDA+ (są tutaj jakby co - 1247270[/snapback] A założyłem tak na próbę wczoraj ten najnowszy BIOS. Efekt: do tej pory full stabilne miałem 209MHz, teraz jestem na 221MHz i narazie jest stabilnie. Ciekawa sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A założyłem tak na próbę wczoraj ten najnowszy BIOS. Efekt: do tej pory full stabilne miałem 209MHz, teraz jestem na 221MHz i narazie jest stabilnie. Ciekawa sprawa. 1249506[/snapback] Polecam temat o 8RDA+ na forum. 4-5 ostatnich stron Plyta idzie wyzej niz 221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Polecam temat o 8RDA+ na forum. 4-5 ostatnich stron Plyta idzie wyzej niz 221 1249652[/snapback] Pewnie tak. Ale ja mam standardowe chłodzenie na mostku północnym a na Bartonie aluminiowego Tytana. Nie chce mi się bawić w modyfikacje chłodzenia i nie mam potrzeby gonienia za rekordami. Teraz jestem na 221MHz*9,5 a więc +3000 i to mi w zupełności wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...